Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROW_Rybnik Revealed
memo Tactiek 532
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 43.6
adequate Schieten formidable
average Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera passt de bal in één keer door. Kornmann is nu in balbezit. Talavera rent richting de bal. Talavera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Jęczeń is nu in balbezit. Duriez verovert de bal door een tackle van achteren. Duriez passt de bal zonder na te denken. Kornmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW_Rybnik - Revealed 0:1

20e minuut.
Święcki geeft de bal voor. Petera kopt de bal weg. Talavera is nu in balbezit. Talavera haalt uit met een fantastische trap. Płonowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW_Rybnik - Revealed 0:2

22e minuut.
Szőcs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petera is nu in balbezit. Petera probeert naar een medespeler te passen. Szőcs heeft problemen om de bal te vangen. Szőcs geeft een lange en hoge pass. Płonowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Fogel de bal onder controle te krijgen. Khursa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ird verovert de bal door een tackle van achteren. Ird haalt uit met een fantastische trap. Mainieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW_Rybnik - Revealed 1:2

24e minuut.
Szőcs met een sublieme pass. Premessi rent richting de bal. Premessi met een sublieme pass. Talavera rent richting de bal. Talavera schiet op doel. Płonowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kornmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW_Rybnik - Revealed 1:3

26e minuut.
Kornmann speelt de bal door. Szőcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőcs speelt de bal door. Talavera is nu in balbezit. Talavera haalt uit met een fantastische trap. Płonowski bokst de bal weg.

28e minuut.
Kornmann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Święcki de bal. Błaszko is nu in balbezit. Talavera rent richting de bal. Talavera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Szczypiński is nu in balbezit. Premessi onderschept slim de pass. Premessi geeft een hoge lob. Daar is Kornmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornmann draait met de bal, schiet en ... Płonowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Talavera de bal. Talavera haalt uit met een fantastische trap. Płonowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW_Rybnik - Revealed 1:4

35e minuut.
Petera verovert de bal door een tackle van achteren. Petera met een sublieme pass. Talavera rent richting de bal. Talavera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szczypiński rent richting de bal. Kornmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kornmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW_Rybnik - Revealed 1:5

36e minuut.
Pribanić is nu in balbezit. Khursa verovert de bal door een tackle van achteren. Fogel probeert naar een medespeler te passen. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pribanić passt de bal in één keer door. Szőcs is nu in balbezit. Szőcs geeft de bal voor. Kornmann rent richting de bal. Kornmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Duriez onderschept slim de pass. Duriez speelt de bal door. Talavera rent richting de bal. Talavera haalt uit met een fantastische trap. Ściuk probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW_Rybnik 80%, Revealed 20%.
ROW_Rybnik - Revealed 1:5

46e minuut.
Klungelig pakt Talavera de bal. Talavera passt de bal in één keer door. Premessi rent richting de bal. Premessi geeft een lange en hoge pass. Kornmann maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Petera rent richting de bal. Petera met een sublieme pass. Talavera heeft problemen om de bal te vangen. Talavera haalt uit met een fantastische trap. Płonowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW_Rybnik - Revealed 1:6

49e minuut.
Święcki rent richting de bal. Kornmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kornmann speelt de bal door. Talavera rent richting de bal. Talavera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Duriez passt de bal in één keer door. Petera is nu in balbezit. Petera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kornmann de bal. Kornmann schiet op doel. Płonowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Szőcs passt de bal in één keer door. Petera met een sublieme pass. Klungelig pakt Ściuk de bal. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera haalt uit met een fantastische trap. Płonowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń passt de bal met de wreef. Błaszko heeft problemen om de bal te vangen. Kornmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW_Rybnik - Revealed 1:7

64e minuut.
Szőcs met een sublieme pass. Ściuk is nu in balbezit. Talavera onderschept slim de pass. Talavera haalt uit met een fantastische trap. Płonowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Petera passt de bal met de wreef. Talavera is nu in balbezit. Kornmann rent richting de bal. Talavera is nu in balbezit. Talavera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ściuk met een harde bal richting middenveld. Petera kopt de bal weg. Klungelig pakt Święcki de bal. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Talavera passt de bal met de wreef. Szőcs speelt de bal door. Kornmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW_Rybnik - Revealed 1:8

75e minuut.
Petera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ird. Petera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fogel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kornmann rent richting de bal. Kornmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROW_Rybnik - Revealed 1:9

78e minuut.
Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Bello geeft de bal voor. Talavera is nu in balbezit. Talavera haalt uit met een fantastische trap. Płonowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW_Rybnik - Revealed 1:10

82e minuut.
Premessi passt de bal in één keer door. Krzystek rent richting de bal. Kornmann verovert de bal door een tackle van achteren. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera haalt uit met een fantastische trap. Płonowski bokst de bal weg.

88e minuut.
Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera met een sublieme pass. Kornmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW_Rybnik - Revealed 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW_Rybnik 67%, Revealed 33%.
ROW_Rybnik - Revealed 1:11