Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wkra Borek Bieżuń FC Wrocław Swojczyce
Normal Tactiek Go go
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 41.2
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Doeltrap. Osipowicz met een harde bal richting middenveld. Astawa kopt de bal weg. Erak bereikt de bal nog maar net als eerste. Erak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Basara geeft een hoge lob. Inworp. Wiatrowski met een snelle inworp. Astawa is nu in balbezit. Astawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski geeft een hoge lob. Basara probeert de bal met de borst te controleren. Astawa is nu in balbezit. Astawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Deaconu speelt de bal door. Wiatrowski heeft problemen om de bal te vangen. Zakwas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zakwas krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Basara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiatrowski met een snelle inworp. Daar is Astawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Astawa rent richting de bal. Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Astawa verovert de bal door een tackle van achteren. Astawa haalt uit met een fantastische trap. Bubała maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski geeft een hoge lob. Trzonek probeert de bal met de borst te controleren. Astawa is nu in balbezit. Astawa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Klungelig pakt Gîrbaciu de bal. Gîrbaciu probeert naar een medespeler te passen. Erak is nu in balbezit. Erak schiet op doel. Bubała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wkra Borek Bieżuń - FC Wrocław Swojczyce 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wkra Borek Bieżuń 77%, FC Wrocław Swojczyce 23%.
Wkra Borek Bieżuń - FC Wrocław Swojczyce 0:1

51e minuut.
Deaconu met een sublieme pass. Zavorotnyuk speelt de bal door. Astawa is nu in balbezit. Erak is nu in balbezit. Erak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zavorotnyuk met een sublieme pass. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski speelt de bal door. Erak is nu in balbezit. Erak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Astawa heeft problemen om de bal te vangen. Zavorotnyuk rent richting de bal. Zavorotnyuk passt de bal zonder na te denken. Erak is nu in balbezit. Erak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Astawa kan de bal niet met de borst controleren. Astawa geeft een hoge lob. Gortatowski is nu in balbezit. Erak bereikt de bal nog maar net als eerste. Erak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Erak probeert naar een medespeler te passen. Astawa rent richting de bal. Astawa haalt uit met een fantastische trap. Basara probeert de bal aan de voet te houden. Bubała probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Erak haalt uit met een fantastische trap. Osipowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wiatrowski neemt de hoekschop. Erak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zavorotnyuk heeft problemen om de bal te vangen. Zavorotnyuk speelt de bal door. Klungelig pakt Erak de bal. Erak schiet op doel. Bubała probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Astawa rent richting de bal. Astawa schiet op doel. Bubała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wkra Borek Bieżuń - FC Wrocław Swojczyce 0:2

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Osipowicz met een harde bal richting middenveld. Astawa kopt de bal weg. Erak bereikt de bal nog maar net als eerste. Erak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Deaconu passt de bal in één keer door. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski passt de bal met de wreef. Erak rent richting de bal. Erak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Basara geeft een hoge lob. Inworp. Wiatrowski met de inworp. Astawa controleert de bal met de borst. Astawa schiet op doel. Bubała bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wkra Borek Bieżuń 76%, FC Wrocław Swojczyce 24%.
Wkra Borek Bieżuń - FC Wrocław Swojczyce 0:2