Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rengers Browareczki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Chorzeszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Chorzeszcz probeert naar een medespeler te passen. Grubczyk rent richting de bal. Grubczyk schiet op doel. Salach controleert de bal met de borst. Mądry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Feliksiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorzeszcz is nu in balbezit. Chorzeszcz met een sublieme pass. Rodziewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodziewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ostocki onderschept slim de pass. Grubczyk rent richting de bal. Grubczyk passt de bal zonder na te denken. Daar is Rodziewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodziewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Grubczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rusoń komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Chorzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirko onderschept slim de pass. Żwirko passt de bal in één keer door. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Młynarczyk is nu in balbezit. Młynarczyk geeft een lange en hoge pass. Matusewicz kopt de bal weg. Leśko is nu in balbezit. Leśko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Grzędzicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Salach kopt de bal weg. Rusoń rent richting de bal. Rusoń passt de bal met de wreef. Daar is Rodziewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodziewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Koszela verovert de bal door een tackle van achteren. Koszela geeft een lange en hoge pass. Żwirko kopt de bal weg. Koszela is nu in balbezit. Koszela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chorzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorzeszcz geeft een hoge lob. Salach rent richting de bal. Rodziewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rodziewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rengers 57%, Browareczki 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Rengers - Browareczki 0:0

62e minuut.
Matusewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Salach de bal. Rodziewicz rent richting de bal. Rodziewicz schiet op doel. Mądry werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Salach is nu in balbezit. Rusoń rent richting de bal. Feliksiak is nu in balbezit. Rusoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński geeft een lange en hoge pass. Kordecki met een sublieme pass. Daar is Rodziewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodziewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rengers - Browareczki 0:1

87e minuut.
Rodziewicz is nu in balbezit. Rusoń rent richting de bal. Salach schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Salach moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Salach schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rengers 55%, Browareczki 45%.
Fc Rengers - Browareczki 0:1