Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cotopiłkanożna FC Zmarnowane Talenty
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
tragic Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Ostafiński met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Sałek de bal. Cyrzan rent richting de bal. Sałek rent richting de bal. Sałek draait met de bal, schiet en ... Ostafiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Cyrzan is nu in balbezit. Gołyga onderschept slim de pass. Gołyga probeert naar een medespeler te passen. Jeziorkowski is nu in balbezit. Jeziorkowski geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Piwownik rent richting de bal. Piwownik passt de bal in één keer door. Pasiak rent richting de bal. Gołyga verovert de bal door een tackle van achteren. Gołyga passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cotopiłkanożna - FC Zmarnowane Talenty 1:0

39e minuut.
Panicz rent richting de bal. Panicz geeft de bal voor. Cyrzan heeft problemen om de bal te vangen. Gajowy rent richting de bal. Gajowy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cotopiłkanożna 49%, FC Zmarnowane Talenty 51%.
FC Cotopiłkanożna - FC Zmarnowane Talenty 1:0

56e minuut.
Gołyga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hajduczek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Hajduczek rent richting de bal. Hajduczek geeft een lange en hoge pass. Daar is Wrona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajowy rent richting de bal. Gajowy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lipko rent richting de bal. Lipko geeft de bal voor. Jałówka probeert de bal met de borst te controleren. Sałek rent richting de bal. Sałek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ślak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeziorkowski met de inworp. Sałek is nu in balbezit. Sałek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Jeziorkowski rent richting de bal. Jeziorkowski geeft een lange en hoge pass. Sałek probeert de bal aan de voet te houden. Gajowy rent richting de bal. Gajowy haalt uit met een fantastische trap. Ostafiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Cotopiłkanożna - FC Zmarnowane Talenty 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cotopiłkanożna 55%, FC Zmarnowane Talenty 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Cotopiłkanożna - FC Zmarnowane Talenty 1:1