Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unico Grande Amore Shadowmakers
Normal Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
4 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.1 gemiddelde waardering 31.5
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Casalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzdowski is nu in balbezit. Uzdowski passt de bal in één keer door. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Jankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jankowski probeert naar een medespeler te passen. Uzdowski met een sublieme pass. Casalini heeft problemen om de bal te vangen. Casalini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unico Grande Amore - Shadowmakers 0:1

8e minuut.
Manzano onderschept slim de pass. Manzano geeft een lange en hoge pass. Soltész geeft de bal voor. Casalini is nu in balbezit. Casalini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unico Grande Amore - Shadowmakers 0:2

11e minuut.
Krudtmayer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Relicki met de inworp. Wajerczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajerczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ebersbach rent richting de bal. Ebersbach probeert naar een medespeler te passen. Casalini rent richting de bal. Casalini draait met de bal, schiet en ... Krzemiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kałużyński bokst de bal weg. Klungelig pakt Jałbrzyk de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Jałbrzyk trapt de bal weg. de la Cruz kopt de bal weg. Uzdowski rent richting de bal. Uzdowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Unico Grande Amore - Shadowmakers 0:3

18e minuut.
Ebersbach met een snelle inworp. Fabris bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajerczyk is nu in balbezit. Fabris onderschept slim de pass. Fabris geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pielecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzdowski onderschept slim de pass. Uzdowski speelt de bal door. Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész draait met de bal, schiet en ... Kałużyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Jałbrzyk heeft problemen om de bal te vangen. Casalini rent richting de bal. Soltész rent richting de bal. Soltész haalt uit met een fantastische trap. Kałużyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unico Grande Amore - Shadowmakers 0:4

30e minuut.
Krzemiński is nu in balbezit. Uzdowski verovert de bal door een tackle van achteren. Uzdowski speelt de bal door. Soltész rent richting de bal. Soltész schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Báč rent richting de bal. Báč probeert naar een medespeler te passen. Uzdowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Casalini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casalini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soltész is nu in balbezit. Soltész schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unico Grande Amore - Shadowmakers 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unico Grande Amore 78%, Shadowmakers 22%.
Unico Grande Amore - Shadowmakers 0:5

48e minuut.
Ebersbach is nu in balbezit. Ebersbach met een sublieme pass. Casalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Casalini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unico Grande Amore - Shadowmakers 0:6

53e minuut.
Wostal rent richting de bal. Casalini onderschept slim de pass. Casalini passt de bal met de wreef. Uzdowski is nu in balbezit. Uzdowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unico Grande Amore - Shadowmakers 0:7

55e minuut.
Kałużyński met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Fabris de bal. Jankowski is nu in balbezit. Fabris onderschept slim de pass. Fabris geeft een hoge lob. Kałużyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Casalini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Unico Grande Amore - Shadowmakers 0:8

58e minuut.
Uzdowski rent richting de bal. Uzdowski geeft de bal voor. Casalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Casalini draait met de bal, schiet en ... Kałużyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unico Grande Amore - Shadowmakers 0:9

59e minuut.
de la Cruz geeft een hoge lob. Inworp. Jankowski met een snelle inworp. Wajerczyk is nu in balbezit. Wajerczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Krudtmayer kopt de bal weg. Báč controleert de bal met de borst. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Báč verovert de bal door een tackle van achteren. Báč geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Strażak onderschept slim de pass. Strażak geeft een hoge lob. Inworp. Fabris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebersbach geeft de bal voor. Kałużyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Ebersbach is nu in balbezit. Ebersbach geeft de bal voor. Krzemiński probeert de bal met de borst te controleren. Casalini is nu in balbezit. Casalini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unico Grande Amore - Shadowmakers 0:10

76e minuut.
Uzdowski probeert naar een medespeler te passen. Jałbrzyk geeft de bal voor. Soltész heeft problemen om de bal te vangen. Casalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Casalini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Soltész passt de bal in één keer door. Uzdowski is nu in balbezit. Uzdowski passt de bal met de wreef. Casalini heeft problemen om de bal te vangen. Casalini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
de la Cruz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabris controleert de bal met de borst. Manzano geeft de bal voor. Daar is Casalini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casalini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soltész is nu in balbezit. Soltész schiet op doel. Kałużyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unico Grande Amore - Shadowmakers 0:11

90e minuut.
Soltész bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltész geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wostal de bal onder controle te krijgen. Casalini is nu in balbezit. Casalini haalt uit met een fantastische trap. Kałużyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unico Grande Amore 78%, Shadowmakers 22%.
Unico Grande Amore - Shadowmakers 0:11