Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THC LSD KSG łapkiejmy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Szulca speelt de bal door. Klungelig pakt Czekański de bal. Czekański met een sublieme pass. Gałka is nu in balbezit. Gałka haalt uit met een fantastische trap. Koc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Szulca geeft een hoge lob. Inworp. Kądziołka met de inworp. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kaiser is nu in balbezit. Labak rent richting de bal. Labak passt de bal zonder na te denken. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałka haalt uit met een fantastische trap. Uliniarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czekański rent richting de bal. Czekański geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nawałka speelt de bal door. Czekański is nu in balbezit. Czekański passt de bal in één keer door. Gałka is nu in balbezit. Gałka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THC LSD KSG 56%, łapkiejmy 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
THC LSD KSG - łapkiejmy 0:0

84e minuut.
Czekański probeert naar een medespeler te passen. Gałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka onderschept slim de pass. Turmiński is nu in balbezit. Turmiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Koc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kaiser passt de bal in één keer door. Turmiński is nu in balbezit. Turmiński passt de bal in één keer door. Gałka rent richting de bal. Gałka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THC LSD KSG 52%, łapkiejmy 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
THC LSD KSG - łapkiejmy 0:0