Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pajacowo FC BAYERN MUNACHUM
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Stenka speelt de bal door. Bot kopt de bal weg. Daar is Miemiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bot rent richting de bal. Bot passt de bal met de wreef. Olkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żurawski is nu in balbezit. Żurawski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Stępień geeft een lange en hoge pass. Przygoda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mostowski. Mostowski krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klungelig pakt Olkowski de bal. Daleki rent richting de bal. Daleki passt de bal in één keer door. Wojtczak is nu in balbezit. Wojtczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Przygoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Przygoda passt de bal met de wreef. Grochowalski is nu in balbezit. Grochowalski haalt uit met een fantastische trap. Sułkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Wojtczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miemiec onderschept slim de pass. Daleki verovert de bal door een tackle van achteren. Daleki haalt uit met een fantastische trap. Stenka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pajacowo - FC BAYERN MUNACHUM 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pajacowo 43%, FC BAYERN MUNACHUM 57%.
Pajacowo - FC BAYERN MUNACHUM 1:0

46e minuut.
Daleki onderschept slim de pass. Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasztelan passt de bal in één keer door. Wojtczak is nu in balbezit. Wojtczak schiet op doel. Stenka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Pasiud passt de bal zonder na te denken. Grochowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochowalski speelt de bal door. Winiecki heeft problemen om de bal te vangen. Winiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pajacowo - FC BAYERN MUNACHUM 1:1

63e minuut.
Wojtczak geeft een lange en hoge pass. Kasztelan rent richting de bal. Stępień speelt de bal door. Żurawski is nu in balbezit. Żurawski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Daar is Daleki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stępień is nu in balbezit. Daleki verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtczak is nu in balbezit. Wojtczak draait met de bal, schiet en ... Stenka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Kiełbowicz passt de bal zonder na te denken. Miemiec is nu in balbezit. Wojtczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojtczak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pajacowo 38%, FC BAYERN MUNACHUM 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pajacowo - FC BAYERN MUNACHUM 1:1