Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marczedes Star Warsy
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Bzdęga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziobro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaskot rent richting de bal. Jaskot draait met de bal, schiet en ... Harasimczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jarocki is nu in balbezit. Jarocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marczedes - Star Warsy 0:1

19e minuut.
Gałuszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaskot is nu in balbezit. Szpręga verovert de bal door een tackle van achteren. Szpręga geeft de bal voor. Świerk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marczedes - Star Warsy 1:1

29e minuut.
Szpejna passt de bal zonder na te denken. Szpręga is nu in balbezit. Szpręga probeert naar een medespeler te passen. Wołejszo rent richting de bal. Wołejszo geeft een lange en hoge pass. Grodzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Świerk is nu in balbezit. Świerk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marczedes - Star Warsy 2:1

39e minuut.
Szpręga passt de bal met de wreef. Pajęcki is nu in balbezit. Pajęcki passt de bal zonder na te denken. Świerk rent richting de bal. Świerk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marczedes 37%, Star Warsy 63%.
Marczedes - Star Warsy 2:1

60e minuut.
Wołyniec passt de bal met de wreef. Wołejszo rent richting de bal. Wołejszo geeft een hoge lob. Jarocki is nu in balbezit. Jarocki draait met de bal, schiet en ... Harasimczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Pajęcki speelt de bal door. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik passt de bal in één keer door. Świerk rent richting de bal. Świerk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Jaskot rent richting de bal. Szpręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpręga geeft een hoge lob. Pajęcki heeft problemen om de bal te vangen. Pajęcki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zwarra geeft een lange en hoge pass. Życki bereikt de bal nog maar net als eerste. Życki met een sublieme pass. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marczedes 45%, Star Warsy 55%.
Marczedes - Star Warsy 2:1