Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurza Góra Old Stars
Lech Poznań Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 19.9
solid Schieten weak
average Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Folgora rent richting de bal. Folgora geeft een lange en hoge pass. Dubiel kan de bal niet met de borst controleren. Machão bereikt de bal nog maar net als eerste. Machão geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Konieczny kopt de bal weg. Wrzecionkowski probeert de bal aan de voet te houden. Dubiel is nu in balbezit. Dubiel haalt uit met een fantastische trap. Kuształa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kurza Góra - Old Stars 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Trzewiczek de bal. Wydro is nu in balbezit. Dubiel maakt een afschuwelijke overtreding. Dubiel krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Inworp. Wąsowski met een snelle inworp. Gołdyn is nu in balbezit. Millot verovert de bal door een tackle van achteren. Millot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dubiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Costucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Costucci passt de bal zonder na te denken. Millot controleert de bal met de borst. Millot schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Podsiadły kopt de bal weg. Costucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Costucci probeert naar een medespeler te passen. Dubiel is nu in balbezit. Dubiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Millot onderschept slim de pass. Millot passt de bal in één keer door. Dubiel rent richting de bal. Dubiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurza Góra - Old Stars 2:0

39e minuut.
Żero met een snelle inworp. Wydro is nu in balbezit. Wydro probeert naar een medespeler te passen. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Robin bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin geeft een lange en hoge pass. Millot rent richting de bal. Millot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurza Góra - Old Stars 3:0

42e minuut.
Cichacki verovert de bal door een tackle van achteren. Costucci probeert naar een medespeler te passen. Dubiel rent richting de bal. Dubiel haalt uit met een fantastische trap. Kuształa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurza Góra - Old Stars 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurza Góra 36%, Old Stars 64%.
Kurza Góra - Old Stars 4:0

52e minuut.
Costucci onderschept slim de pass. Costucci speelt de bal door. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Dubiel verovert de bal door een tackle van achteren. Dubiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Costucci is nu in balbezit. Costucci passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Millot de bal. Millot haalt uit met een fantastische trap. Stęplowski probeert de bal aan de voet te houden. Kuształa bokst de bal weg.

67e minuut.
Wąsowski met een sublieme pass. Gotinha probeert naar een medespeler te passen. Costucci speelt de bal door. Millot rent richting de bal. Millot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurza Góra - Old Stars 5:0

73e minuut.
Gotinha probeert de bal met de borst te controleren. Wydro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha begaat een overtreding. Wydro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

85e minuut.
Machão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Costucci de bal. Costucci geeft een lange en hoge pass. Millot rent richting de bal. Millot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurza Góra - Old Stars 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurza Góra 34%, Old Stars 66%.
Kurza Góra - Old Stars 6:0