Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzeszów Energetyk Skawina
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 14.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Kaniewski passt de bal in één keer door. Znój bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwoliński rent richting de bal. Znój onderschept slim de pass. Znój haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Płomyk geeft de bal voor. Ratajczyk kopt de bal weg. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgutczyński is nu in balbezit. Zgutczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Korzonek geeft de bal voor. Kaniewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Zwoliński de bal. Znój rent richting de bal. Znój draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Korzonek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gajewski komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Zapotoczny met de inworp. Masłowski rent richting de bal. Masłowski passt de bal met de wreef. Kaniewski rent richting de bal. Kaniewski geeft de bal voor. Antczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Znój is nu in balbezit. Znój haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów - Energetyk Skawina 1:0

29e minuut.
Masłowski schiet op doel. Cimoszewicz kopt de bal weg. Poloczek rent richting de bal. Znój rent richting de bal. Znój schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Krygier geeft een hoge lob. Kaniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaniewski geeft een lange en hoge pass. Zwoliński rent richting de bal. Zwoliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Zapotoczny geeft een hoge lob. Lotzwik probeert de bal aan de voet te houden. Masłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Znój rent richting de bal. Znój haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kaniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chaburski rent richting de bal. Chaburski met een sublieme pass. Masłowski is nu in balbezit. Masłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów - Energetyk Skawina 2:0

44e minuut.
Klungelig pakt Masłowski de bal. Znój rent richting de bal. Znój heeft problemen om de bal te vangen. Masłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów - Energetyk Skawina 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzeszów 41%, Energetyk Skawina 59%.
Rzeszów - Energetyk Skawina 3:0

46e minuut.
Masłowski is nu in balbezit. Zwoliński rent richting de bal. Masłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Znój rent richting de bal. Znój draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów - Energetyk Skawina 4:0

52e minuut.
Znój verovert de bal door een tackle van achteren. Lotzwik is nu in balbezit. Lotzwik met een sublieme pass. Masłowski is nu in balbezit. Masłowski haalt uit met een fantastische trap. Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kaniewski probeert de bal met de borst te controleren. Anuszewski rent richting de bal. Anuszewski geeft een hoge lob. Gajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Doeltrap. Antczak trapt de bal weg. Ratajczyk kopt de bal weg. Znój is nu in balbezit. Znój schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Znój rent richting de bal. Harasiński is nu in balbezit. Znój tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Znój krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krygier is nu in balbezit. Kus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kus krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Anuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Anuszewski probeert naar een medespeler te passen. Zgutczyński is nu in balbezit. Zgutczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów - Energetyk Skawina 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzeszów 32%, Energetyk Skawina 68%.
Rzeszów - Energetyk Skawina 4:1