Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HammerCloacks pozzsa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo passt de bal met de wreef. Daar is Chwiałkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwiałkiewicz schiet op doel. Popiela kopt de bal weg. Wołejszo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Chwiałkiewicz is nu in balbezit. Piwo rent richting de bal. Met opzet legt Popiela zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Popiela naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Kacprzyk met een sublieme pass. Lotzwik is nu in balbezit. Lotzwik probeert naar een medespeler te passen. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Wołejszo trapt de bal weg. Hermaniuk kopt de bal weg. Daar is Piwo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rabiniak rent richting de bal. Rabiniak geeft een lange en hoge pass. Szala geeft een lange en hoge pass. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HammerCloacks - pozzsa 1:0

30e minuut.
Osetek passt de bal in één keer door. Wasil rent richting de bal. Hermaniuk is nu in balbezit. Wasil onderschept slim de pass. Wasil draait met de bal, schiet en ... Wojnecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Osetek geeft een lange en hoge pass. Daar is Hermaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasil is nu in balbezit. Rabiniak is nu in balbezit. Rabiniak schiet op doel. Wojnecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HammerCloacks 34%, pozzsa 66%.
HammerCloacks - pozzsa 1:0

55e minuut.
Wojnecki met een harde bal richting middenveld. Chwiałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkiewicz passt de bal met de wreef. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chwiałkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Piwo is nu in balbezit. Met opzet legt Merda zijn tegenspeler op de grond. Merda krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak met een sublieme pass. Piwo is nu in balbezit. Piwo haalt uit met een fantastische trap. Wołejszo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HammerCloacks - pozzsa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HammerCloacks 41%, pozzsa 59%.
HammerCloacks - pozzsa 2:0