Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GBRwolsztyn ChelseaKraków
Normal Tactiek MOJA
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 35.9
unsatisfactory Schieten average
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Chrisafis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wróbel rent richting de bal. Wróbel speelt de bal door. Alexandrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wnuk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonati met de inworp. Buarque bereikt de bal nog maar net als eerste. Buarque geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zwierzyński is nu in balbezit. Zwierzyński passt de bal in één keer door. Alexandrakis is nu in balbezit. Alexandrakis schiet op doel. Wnuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GBRwolsztyn - ChelseaKraków 0:1

16e minuut.
Alexandrakis is nu in balbezit. Alexandrakis passt de bal in één keer door. Wnuk rent richting de bal. Chrisafis onderschept slim de pass. Chrisafis draait met de bal, schiet en ... Gucwiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Grębosz is nu in balbezit. Zwierzyński onderschept slim de pass. Alexandrakis is nu in balbezit. Alexandrakis haalt uit met een fantastische trap. Gucwiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GBRwolsztyn - ChelseaKraków 0:2

21e minuut.
Grębosz geeft de bal voor. Inworp. Zegan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bratić de bal. Bratić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chrisafis is nu in balbezit. Chrisafis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GBRwolsztyn - ChelseaKraków 0:3

24e minuut.
Bratić is nu in balbezit. Bratić geeft een hoge lob. Chrisafis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrakis is nu in balbezit. Alexandrakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Alexandrakis rent richting de bal. Grębosz verovert de bal door een tackle van achteren. Grębosz geeft een hoge lob. Göllei speelt de bal door. Bonati geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bonati onderschept slim de pass. Bonati met een sublieme pass. Klungelig pakt Bugajec de bal. Chrisafis is nu in balbezit. Chrisafis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Göllei rent richting de bal. Göllei geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kozanecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tomalak kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bratić onderschept slim de pass. Bratić met een sublieme pass. Chrisafis heeft problemen om de bal te vangen. Alexandrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Chrisafis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrisafis passt de bal met de wreef. Zwierzyński probeert naar een medespeler te passen. Alexandrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GBRwolsztyn - ChelseaKraków 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GBRwolsztyn 78%, ChelseaKraków 22%.
GBRwolsztyn - ChelseaKraków 0:4

48e minuut.
Zegan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bratić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grębosz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bratić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zegan met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Chrisafis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrisafis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GBRwolsztyn - ChelseaKraków 0:5

50e minuut.
Buarque kopt de bal weg. Chrisafis rent richting de bal. Wnuk rent richting de bal. Chrisafis verovert de bal door een tackle van achteren. Chrisafis draait met de bal, schiet en ... Gucwiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Wróbel controleert de bal met de borst. Chrisafis rent richting de bal. Chrisafis geeft de bal voor. Alexandrakis heeft problemen om de bal te vangen. Alexandrakis haalt uit met een fantastische trap. Gucwiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wnuk heeft problemen om de bal te vangen. Alexandrakis is nu in balbezit. Alexandrakis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Wnuk probeert de bal aan de voet te houden. Zwierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzyński passt de bal zonder na te denken. Chrisafis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrisafis draait met de bal, schiet en ... Gucwiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Chrisafis geeft een lange en hoge pass. Zwierzyński is nu in balbezit. Alexandrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GBRwolsztyn - ChelseaKraków 0:6

55e minuut.
Chrisafis verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzyński rent richting de bal. Zwierzyński passt de bal met de wreef. Alexandrakis heeft problemen om de bal te vangen. Alexandrakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Bratić geeft een hoge lob. Chrisafis is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Czech ... Strafschop! Czech krijgt een gele kaart. Chrisafis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zwierzyński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
GBRwolsztyn - ChelseaKraków 0:7

61e minuut.
Inworp. São-Vicentino komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzyński onderschept slim de pass. Wróbel rent richting de bal. Zwierzyński onderschept slim de pass. Zwierzyński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bugajec probeert naar een medespeler te passen. Zwierzyński rent richting de bal. Zwierzyński met een sublieme pass. Alexandrakis is nu in balbezit. Alexandrakis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GBRwolsztyn - ChelseaKraków 0:8

71e minuut.
Bugajec rent richting de bal. Zwierzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzyński passt de bal met de wreef. Alexandrakis rent richting de bal. Alexandrakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GBRwolsztyn - ChelseaKraków 0:9

81e minuut.
Grębosz geeft een lange en hoge pass. Inworp. São-Vicentino met een snelle inworp. Alexandrakis kan de bal niet met de borst controleren. Alexandrakis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bonati met de inworp. Bagrowski is nu in balbezit. Bagrowski met een sublieme pass. Zwierzyński is nu in balbezit. Zwierzyński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kozanecki kopt de bal weg. Zwierzyński heeft problemen om de bal te vangen. Zwierzyński passt de bal met de wreef. São-Vicentino is nu in balbezit. São-Vicentino geeft de bal voor. Paal!

89e minuut.
Buarque geeft de bal voor. Alexandrakis kopt de bal weg. Wróbel is nu in balbezit. Chrisafis rent richting de bal. Zwierzyński met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GBRwolsztyn 86%, ChelseaKraków 14%.
GBRwolsztyn - ChelseaKraków 0:9