Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adresen Zagłębie Sosnowiecc
Timo Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 20.8
good Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


12e minuut.
Zagorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorac passt de bal zonder na te denken. Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adresen - Zagłębie Sosnowiecc 1:0

25e minuut.
Zagorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorac speelt de bal door. Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrento bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adresen - Zagłębie Sosnowiecc 2:0

29e minuut.
Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldici bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldici met een sublieme pass. Rovira rent richting de bal. Rovira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rędzina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fraczek rent richting de bal. Zagorac begaat een overtreding. Fraczek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fraczek kan niet meer verder spelen. Arciszewski komt het veld opgelopen.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arciszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espino is nu in balbezit. Izbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Izbiński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Oleszkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Barrento rent richting de bal. Rovira rent richting de bal. Rovira draait met de bal, schiet en ... Kieruczenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adresen - Zagłębie Sosnowiecc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adresen 39%, Zagłębie Sosnowiecc 61%.
Adresen - Zagłębie Sosnowiecc 3:0

49e minuut.
Zagorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorac geeft een hoge lob. Barrento is nu in balbezit. Barrento draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szczotok de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adresen - Zagłębie Sosnowiecc 4:0

50e minuut.
Barrento is nu in balbezit. Rędzina onderschept slim de pass. Met opzet legt Zagorac zijn tegenspeler op de grond. Zagorac krijgt een gele kaart. Rędzina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

53e minuut.
Oleszkiewicz rent richting de bal. Oleszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Stângă met een snelle inworp. Zagorac geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zagorac met de inworp. Stângă is nu in balbezit. Stângă passt de bal met de wreef. Boldici bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldici draait met de bal, schiet en ... Kieruczenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adresen - Zagłębie Sosnowiecc 5:0

72e minuut.
Rovira onderschept slim de pass. Rovira passt de bal in één keer door. Boldici rent richting de bal. Boldici draait met de bal, schiet en ... Chełkowski probeert de bal aan de voet te houden. Kieruczenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rovira is nu in balbezit. Rovira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adresen - Zagłębie Sosnowiecc 6:0

74e minuut.
Ciuciła geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stângă met de inworp. Zagorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorac geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Espino geeft een hoge lob. Boldici bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldici speelt de bal door. Rovira rent richting de bal. Rovira draait met de bal, schiet en ... Kieruczenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adresen 28%, Zagłębie Sosnowiecc 72%.
Adresen - Zagłębie Sosnowiecc 6:0