Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS ChuWDu Academy
Normal Tactiek Własna
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 27.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Grzymała geeft een hoge lob. Inworp. Vasilescu met de inworp. Resl rent richting de bal. Resl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Klungelig pakt Abadan de bal. Roztoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczek speelt de bal door. Degrasiński rent richting de bal. Degrasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ChuWDu - Academy 0:1

6e minuut.
Resl passt de bal zonder na te denken. Daar is Degrasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek draait met de bal, schiet en ... Degrasiński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Abadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadan geeft een lange en hoge pass. Degrasiński heeft problemen om de bal te vangen. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Roztoczek probeert naar een medespeler te passen. Degrasiński is nu in balbezit. Degrasiński draait met de bal, schiet en ... Sołtys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popławski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ChuWDu - Academy 0:2

24e minuut.
Resl geeft de bal voor. Roztoczek is nu in balbezit. Degrasiński is nu in balbezit. Degrasiński schiet op doel. Popławski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ChuWDu - Academy 0:3

28e minuut.
Resl onderschept slim de pass. Resl probeert naar een medespeler te passen. Doszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Degrasiński onderschept slim de pass. Degrasiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Roztoczek probeert naar een medespeler te passen. Margiotta rent richting de bal. Margiotta speelt de bal door. Roztoczek rent richting de bal. Roztoczek speelt de bal door. Popławski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Vasilescu is nu in balbezit. Grzymała begaat een overtreding. Vasilescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Gackowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Doszko probeert naar een medespeler te passen. Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczek onderschept slim de pass. Roztoczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ChuWDu - Academy 0:4

45e minuut.
Margiotta probeert naar een medespeler te passen. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek speelt de bal door. Degrasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Degrasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ChuWDu - Academy 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS ChuWDu 77%, Academy 23%.
RKS ChuWDu - Academy 0:5

53e minuut.
Margiotta speelt de bal door. Degrasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Degrasiński passt de bal met de wreef. Roztoczek rent richting de bal. Roztoczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sołtys geeft een lange en hoge pass. Degrasiński rent richting de bal. Roztoczek rent richting de bal. Roztoczek schiet op doel. Popławski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS ChuWDu - Academy 0:6

84e minuut.
Boßmann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sołtys de bal. Degrasiński is nu in balbezit. Degrasiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rychlik rent richting de bal. Margiotta verovert de bal door een tackle van achteren. Margiotta geeft de bal voor. Resl is nu in balbezit. Resl schiet op doel. Popławski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS ChuWDu 53%, Academy 47%.
RKS ChuWDu - Academy 0:6