Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 21:01
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0137
  • Stadion: majkon Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2849
majkon KS Wataha Toruń
Normal Tactiek 1
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 31.7
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Degiovanni rent richting de bal. Degiovanni geeft een hoge lob. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel. Wala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
majkon - KS Wataha Toruń 0:1

16e minuut.
Gajdzik rent richting de bal. Skirło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gajdzik raakt geblesseerd tijdens het duel. Gajdzik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel. Wala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Alayes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dor de bal. Jendrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
majkon - KS Wataha Toruń 0:2

23e minuut.
Fitrzyk is nu in balbezit. Fitrzyk geeft een hoge lob. Brama probeert naar een medespeler te passen. Dor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peterszajn met de inworp. Napieralski speelt de bal door. Śmiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiałek haalt uit met een fantastische trap. Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Rădulescu kopt de bal weg. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk maakt een afschuwelijke overtreding. Thomas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rădulescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jendrysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Degiovanni onderschept slim de pass. Degiovanni geeft de bal voor. Klungelig pakt Thomas de bal. Thomas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jendrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrysiak met een sublieme pass. Coronel is nu in balbezit. Skirło rent richting de bal. Skirło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Coronel speelt de bal door. Degiovanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovanni probeert naar een medespeler te passen. Dor rent richting de bal. Dor schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majkon 62%, KS Wataha Toruń 38%.
majkon - KS Wataha Toruń 0:2

57e minuut.
Coronel is nu in balbezit. Coronel geeft een hoge lob. Daar is Wilkojański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dor is nu in balbezit. Dor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Łuczka kopt de bal weg. Coronel met een sublieme pass. Rădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Skirło bereikt de bal nog maar net als eerste. Skirło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jendrysiak geeft een hoge lob. Rădulescu met een sublieme pass. Daar is Fitrzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
majkon - KS Wataha Toruń 0:3

67e minuut.
Alayes rent richting de bal. Alayes geeft een lange en hoge pass. Daar is Łuczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Degiovanni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majkon 69%, KS Wataha Toruń 31%.
majkon - KS Wataha Toruń 0:3