Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Nozdrzec Siewcy Strachu
Normal Tactiek last chance?
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 14.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Chwałek rent richting de bal. Szmek onderschept slim de pass. Szmek met een sublieme pass. Skowron rent richting de bal. Skowron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kłoda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łączka met een snelle inworp. Skowron rent richting de bal. Skowron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rajski geeft een hoge lob. Staniewski heeft problemen om de bal te vangen. Szubartowski rent richting de bal. Szubartowski haalt uit met een fantastische trap. Dykman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Nozdrzec - Siewcy Strachu 1:0

35e minuut.
Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowron is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langowski. Langowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Nozdrzec 73%, Siewcy Strachu 27%.
San Nozdrzec - Siewcy Strachu 1:0

49e minuut.
Tyczkowski met een snelle inworp. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski passt de bal in één keer door. Białożyński rent richting de bal. Białożyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Górecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz passt de bal met de wreef. Szubartowski rent richting de bal. Szubartowski haalt uit met een fantastische trap. Dykman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Jasionowski rent richting de bal. Bucewka onderschept slim de pass. Bucewka speelt de bal door. Skowron rent richting de bal. Skowron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Nozdrzec - Siewcy Strachu 1:1

76e minuut.
Wasil verovert de bal door een tackle van achteren. Łączka verovert de bal door een tackle van achteren. Łączka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skowron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skowron schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Jasionowski geeft een lange en hoge pass. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński schiet op doel. Tyczkowski rent richting de bal. Tyczkowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Nozdrzec 64%, Siewcy Strachu 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Nozdrzec - Siewcy Strachu 1:1