Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Z_Rybnika_Team real barelona
memo Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 17
adequate Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Kałuska probeert naar een medespeler te passen. Leszko rent richting de bal. Leszko draait met de bal, schiet en ... Piłsudski probeert de bal aan de voet te houden. Waz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

11e minuut.
Zagubiony kan de bal niet met de borst controleren. Słomianka geeft een lange en hoge pass. Leszko rent richting de bal. Leszko haalt uit met een fantastische trap. Durok probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Durok met een harde bal richting middenveld. Inworp. Fremel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brutto is nu in balbezit. Brutto geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Z_Rybnika_Team - real barelona 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Dwulicy de bal. Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko passt de bal in één keer door. Gromko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Piesiak de bal. Gromko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko passt de bal zonder na te denken. Daar is Leszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gromko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pobłocki komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Lewator is nu in balbezit. Fremel onderschept slim de pass. Fremel geeft een lange en hoge pass. Leszko is nu in balbezit. Leszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Brutto verovert de bal door een tackle van achteren. Brutto speelt de bal door. Daar is Leszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszko draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Piesiak met een snelle inworp. Piniacki is nu in balbezit. Piniacki probeert naar een medespeler te passen. Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko haalt uit met een fantastische trap. Waz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Z_Rybnika_Team - real barelona 2:0

31e minuut.
Leszko is nu in balbezit. Pobłocki is nu in balbezit. Leszko is nu in balbezit. Pobłocki rent richting de bal. Pobłocki haalt uit met een fantastische trap. Waz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Leszko de bal. Leszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Z_Rybnika_Team - real barelona 3:0

34e minuut.
Fremel rent richting de bal. Dwulicy verovert de bal door een tackle van achteren. Dwulicy met een sublieme pass. Markiewicz is nu in balbezit. Markiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z_Rybnika_Team 35%, real barelona 65%.
Z_Rybnika_Team - real barelona 3:0

70e minuut.
Pobłocki rent richting de bal. Pobłocki geeft een lange en hoge pass. Piesiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko haalt uit met een fantastische trap. Waz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Cuzino met een sublieme pass. Brutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutto speelt de bal door. Leszko is nu in balbezit. Leszko draait met de bal, schiet en ... Waz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Durok geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brutto met de inworp. Pobłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobłocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z_Rybnika_Team 41%, real barelona 59%.
Z_Rybnika_Team - real barelona 3:0