Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Doker Gdynia KS Polkowice
442 Tactiek 4-4-2
63% Balbezit 37%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 39.2
solid Schieten unsatisfactory
good Passen poor
average Verdedigen good


8e minuut.
Ochodek verovert de bal door een tackle van achteren. Ochodek passt de bal in één keer door. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kopernik onderschept slim de pass. Kopernik met een sublieme pass. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki geeft de bal voor. Kwidziński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Kurzok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucki geeft de bal voor. Kwidziński is nu in balbezit. Kwidziński schiet op doel. Azambuja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Doker Gdynia - KS Polkowice 1:0

21e minuut.
Sansone geeft de bal voor. Whitehouse rent richting de bal. Ochodek geeft de bal voor. Kwidziński rent richting de bal. Kwidziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Doker Gdynia - KS Polkowice 2:0

37e minuut.
Inworp. Mierzeja met de inworp. Beştea is nu in balbezit. Kwidziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwidziński schiet op doel. Azambuja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Whitehouse rent richting de bal. Tucki verovert de bal door een tackle van achteren. Tucki met een sublieme pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tucki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Azambuja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Sansone passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tucki de bal. Tucki geeft de bal voor. Kwidziński rent richting de bal. Kwidziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doker Gdynia 26%, KS Polkowice 74%.
Doker Gdynia - KS Polkowice 2:0

52e minuut.
Acosta rent richting de bal. Sansone onderschept slim de pass. Beştea rent richting de bal. Kwidziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwidziński draait met de bal, schiet en ... Azambuja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Acosta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Azambuja trapt de bal weg. Ejsmont kopt de bal weg. Klungelig pakt Martínez Núñez de bal. Kwidziński is nu in balbezit. Kwidziński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Doker Gdynia - KS Polkowice 3:0

58e minuut.
Ejsmont bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejsmont geeft een lange en hoge pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel. Azambuja probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pyrka verovert de bal door een tackle van achteren. Pyrka geeft een hoge lob. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doker Gdynia - KS Polkowice 4:0

83e minuut.
Ejsmont geeft een hoge lob. Martínez Núñez heeft problemen om de bal te vangen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel. Azambuja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Doker Gdynia - KS Polkowice 5:0

87e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Sansone probeert de bal aan de voet te houden. Tucki rent richting de bal. Tucki geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doker Gdynia 33%, KS Polkowice 67%.
Doker Gdynia - KS Polkowice 5:0