Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
heroes11 fc barcelona1988
442 Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
0 gemiddelde waardering 22.5
tragic Schieten weak
tragic Passen poor
tragic Verdedigen poor


4e minuut.
Malego is nu in balbezit. Pająk onderschept slim de pass. Pająk geeft de bal voor. Tomecki rent richting de bal. Tomecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Nyquist is nu in balbezit. Kuśmiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmiecki geeft de bal voor. Musiałowski rent richting de bal. Musiałowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Kuśmiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Musiałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mincă zijn tegenspeler op de grond. Mincă krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Nonckiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mincă de bal. Musiałowski is nu in balbezit. Musiałowski haalt uit met een fantastische trap. Unglück werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - fc barcelona1988 0:1

24e minuut.
Czechowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomecki rent richting de bal. Krakšķis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tomecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tomecki neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - fc barcelona1988 0:2

26e minuut.
Pająk kopt de bal weg. Kuśmiecki is nu in balbezit. Kuśmiecki passt de bal met de wreef. Tomecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomecki schiet op doel. Unglück kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - fc barcelona1988 0:3

33e minuut.
Arues bereikt de bal nog maar net als eerste. Arues speelt de bal door. Unglück is nu in balbezit. Musiałowski verovert de bal door een tackle van achteren. Musiałowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - fc barcelona1988 0:4

36e minuut.
Nyquist met een sublieme pass. Klungelig pakt Charkiewicz de bal. Nyquist is nu in balbezit. Musiałowski verovert de bal door een tackle van achteren. Musiałowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kuśmiecki passt de bal met de wreef. Tomecki is nu in balbezit. Tomecki met een sublieme pass. Musiałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Czechowski met een sublieme pass. Musiałowski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bovaro ... Strafschop! Musiałowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomecki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kiepura passt de bal zonder na te denken. Krakšķis rent richting de bal. Tomecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tomecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mincă de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heroes11 75%, fc barcelona1988 25%.
heroes11 - fc barcelona1988 0:4

49e minuut.
Bovaro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czechowski met de inworp. Tomecki geeft een hoge lob. Nonckiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - fc barcelona1988 0:5

55e minuut.
Reszka geeft een lange en hoge pass. Mincă is nu in balbezit. Musiałowski rent richting de bal. Tomecki is nu in balbezit. Tomecki haalt uit met een fantastische trap. Unglück probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Arues met een sublieme pass. Tomecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomecki speelt de bal door. Musiałowski is nu in balbezit. Musiałowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - fc barcelona1988 0:6

73e minuut.
Kiepura passt de bal met de wreef. Tomecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomecki passt de bal zonder na te denken. Musiałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Reszka is nu in balbezit. Reszka geeft de bal voor. Mincă controleert de bal met de borst. Musiałowski onderschept slim de pass. Musiałowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Nyquist rent richting de bal. Kuśmiecki onderschept slim de pass. Kuśmiecki passt de bal in één keer door. Tomecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - fc barcelona1988 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heroes11 65%, fc barcelona1988 35%.
heroes11 - fc barcelona1988 0:7