Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIE(L)ANY 1981 FC Unflash
Tomi 4-4-2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 20.7
solid Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbasiński met een sublieme pass. Szurowski rent richting de bal. Niepokój verovert de bal door een tackle van achteren. Niepokój haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kwaśniewski rent richting de bal. Kwaśniewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Forte passt de bal zonder na te denken. Szewczyk geeft een lange en hoge pass. Čačić kopt de bal weg. Niepokój bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepokój schiet op doel. Tryniszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BIE(L)ANY 1981 - FC Unflash 1:0

22e minuut.
Bazluk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szewczyk is nu in balbezit. Forte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniewski rent richting de bal. Kwaśniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kwaśniewski is nu in balbezit. Forte rent richting de bal. Forte passt de bal met de wreef. Niepokój bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepokój draait met de bal, schiet en ... Tryniszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Kwaśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraiński rent richting de bal. Kwaśniewski onderschept slim de pass. Niepokój rent richting de bal. Niepokój haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kiełbasiński rent richting de bal. Čačić onderschept slim de pass. Kraiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Čačić verovert de bal door een tackle van achteren. Čačić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIE(L)ANY 1981 36%, FC Unflash 64%.
BIE(L)ANY 1981 - FC Unflash 1:0

73e minuut.
Tryniszewski met een sublieme pass. Forte kopt de bal weg. Bazluk heeft problemen om de bal te vangen. Niepokój rent richting de bal. Niepokój schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Varga geeft een lange en hoge pass. Čačić kopt de bal weg. Czerkawski heeft problemen om de bal te vangen. Nietupski verovert de bal door een tackle van achteren. Nietupski schiet op doel. Domokos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Niepokój kan de bal niet met de borst controleren. Kiełbasiński rent richting de bal. Niepokój onderschept slim de pass. Niepokój haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BIE(L)ANY 1981 - FC Unflash 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIE(L)ANY 1981 44%, FC Unflash 56%.
BIE(L)ANY 1981 - FC Unflash 2:0