Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIE(L)ANY 1981 Goplana Żabów
Tomi 4-4-2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 15.8
good Schieten unsatisfactory
average Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kwaśniewski onderschept slim de pass. Simsoński rent richting de bal. Kwaśniewski onderschept slim de pass. Čačić rent richting de bal. Čačić haalt uit met een fantastische trap. Idziorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Inworp. Chabatarovich met de inworp. Kwaśniewski rent richting de bal. Kwaśniewski haalt uit met een fantastische trap. Idziorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIE(L)ANY 1981 - Goplana Żabów 1:0

18e minuut.
Giejsztorewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Giejsztorewicz geeft een lange en hoge pass. Kwaśniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żółw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółw geeft een lange en hoge pass. Idziorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kwaśniewski rent richting de bal. Kwaśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BIE(L)ANY 1981 - Goplana Żabów 2:0

28e minuut.
Idziorek trapt de bal weg. Chabatarovich rent richting de bal. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabatarovich onderschept slim de pass. Chabatarovich probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Idziorek trapt de bal weg. Forte kopt de bal weg. Kwaśniewski rent richting de bal. Kwaśniewski haalt uit met een fantastische trap. Idziorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIE(L)ANY 1981 - Goplana Żabów 3:0

36e minuut.
Bania passt de bal met de wreef. Stoichkov is nu in balbezit. Stoichkov passt de bal in één keer door. Daar is Kwaśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaśniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kwasigroch speelt de bal door. Čačić heeft problemen om de bal te vangen. Sołtykowski is nu in balbezit. Čačić verovert de bal door een tackle van achteren. Čačić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIE(L)ANY 1981 42%, Goplana Żabów 58%.
BIE(L)ANY 1981 - Goplana Żabów 3:0

47e minuut.
Jędrychowski probeert de bal aan de voet te houden. Čačić is nu in balbezit. Cegła rent richting de bal. Čačić verovert de bal door een tackle van achteren. Čačić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BIE(L)ANY 1981 - Goplana Żabów 4:0

55e minuut.
Giejsztorewicz geeft een lange en hoge pass. Rivarola kopt de bal weg. Čačić kan de bal niet met de borst controleren. Kwaśniewski is nu in balbezit. Kwaśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BIE(L)ANY 1981 - Goplana Żabów 5:0

76e minuut.
Stoichkov passt de bal zonder na te denken. Chabatarovich rent richting de bal. Chabatarovich geeft een hoge lob. Čačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čačić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIE(L)ANY 1981 28%, Goplana Żabów 72%.
BIE(L)ANY 1981 - Goplana Żabów 5:0