Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
heroes11 Whatever Green
442 Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
0 gemiddelde waardering 17.7
tragic Schieten poor
tragic Passen poor
tragic Verdedigen poor


4e minuut.
Połomski passt de bal in één keer door. Filipowski rent richting de bal. Filipowski passt de bal in één keer door. Życiński rent richting de bal. Życiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Gugusiewicz is nu in balbezit. Życiński rent richting de bal. Krakšķis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Życiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Filipowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Wessel onderschept slim de pass. Chumilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wessel. Wessel krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Połomski speelt de bal door. Życiński is nu in balbezit. Życiński passt de bal in één keer door. Filipowski rent richting de bal. Filipowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Filipowski geeft een lange en hoge pass. Czeski kopt de bal weg. Życiński is nu in balbezit. Życiński haalt uit met een fantastische trap. Lerond werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Czeski met de inworp. Filipowski is nu in balbezit. Filipowski geeft de bal voor. Życiński rent richting de bal. Życiński schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - Whatever Green 0:1

44e minuut.
Doeltrap. Wojtyła trapt de bal weg van het doel. Krakšķis rent richting de bal. Filipowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - Whatever Green 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heroes11 60%, Whatever Green 40%.
heroes11 - Whatever Green 0:2

50e minuut.
Życiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Życiński onderschept slim de pass. Życiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - Whatever Green 0:3

51e minuut.
Malego bereikt de bal nog maar net als eerste. Malego speelt de bal door. Bovaro is nu in balbezit. Filipowski rent richting de bal. Filipowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bovaro probeert de bal aan de voet te houden. Czeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeski geeft de bal voor. Życiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Życiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - Whatever Green 0:4

65e minuut.
Daar is Arues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipowski is nu in balbezit. Filipowski probeert naar een medespeler te passen. Życiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Życiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Wojtyła geeft een hoge lob. Życiński probeert de bal aan de voet te houden. Bovaro rent richting de bal. Życiński onderschept slim de pass. Życiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wessel geeft een hoge lob. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Życiński verovert de bal door een tackle van achteren. Życiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heroes11 80%, Whatever Green 20%.
heroes11 - Whatever Green 0:4