Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
heroes11 TKS Tomasovia
442 Tactiek N++
34% Balbezit 66%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
0 gemiddelde waardering 44.1
tragic Schieten good
tragic Passen very good
tragic Verdedigen good


4e minuut.
Mincă geeft een hoge lob. Freyrsson heeft problemen om de bal te vangen. Freyrsson geeft een hoge lob. Malinovský rent richting de bal. Malinovský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Arues is nu in balbezit. Helenek onderschept slim de pass. Gheţea is nu in balbezit. Malinovský heeft problemen om de bal te vangen. Malinovský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - TKS Tomasovia 0:1

10e minuut.
Malinovský onderschept slim de pass. Malinovský passt de bal in één keer door. Karvar speelt de bal door. Leś rent richting de bal. Leś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Helenek geeft een lange en hoge pass. Malinovský kan de bal niet met de borst controleren. Mincă is nu in balbezit. Malinovský onderschept slim de pass. Malinovský haalt uit met een fantastische trap. Lászka bokst de bal weg. Daar is Bovaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Karvar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Mincă rent richting de bal. Malinovský onderschept slim de pass. Malinovský draait met de bal, schiet en ... Lászka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - TKS Tomasovia 0:2

24e minuut.
Brenninger onderschept slim de pass. Brenninger passt de bal in één keer door. Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Malinovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malinovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Arues is nu in balbezit. Helenek onderschept slim de pass. Helenek speelt de bal door. Leś is nu in balbezit. Leś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Helenek met een sublieme pass. Klungelig pakt Leś de bal. Leś passt de bal met de wreef. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - TKS Tomasovia 0:3

29e minuut.
Karvar speelt de bal door. Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś draait met de bal, schiet en ... Bovaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lászka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Leś is nu in balbezit. Leś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - TKS Tomasovia 0:4

32e minuut.
Leś kopt de bal weg. Krakšķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský verovert de bal door een tackle van achteren. Malinovský haalt uit met een fantastische trap. Lászka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bovaro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brenninger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helenek geeft een hoge lob. Malinovský springt en kopt de bal. Lászka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Oskay bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskay geeft een hoge lob. Medenica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leś rent richting de bal. Leś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - TKS Tomasovia 0:5

43e minuut.
Brenninger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karvar de bal. Nyquist is nu in balbezit. Karvar verovert de bal door een tackle van achteren. Karvar passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - TKS Tomasovia 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heroes11 90%, TKS Tomasovia 10%.
heroes11 - TKS Tomasovia 0:6

49e minuut.
Brenninger speelt de bal door. Helenek is nu in balbezit. Helenek speelt de bal door. Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - TKS Tomasovia 0:7

55e minuut.
Gheţea rent richting de bal. Gheţea passt de bal zonder na te denken. Krakšķis rent richting de bal. Malinovský onderschept slim de pass. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lászka trapt de bal weg. Anczok kopt de bal weg. Krakšķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś rent richting de bal. Leś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Helenek geeft een hoge lob. Mincă kopt de bal weg. Gheţea speelt de bal door. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Brenninger onderschept slim de pass. Brenninger probeert naar een medespeler te passen. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský draait met de bal, schiet en ... Mincă probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Malinovský geeft de bal voor. Brenninger met een sublieme pass. Klungelig pakt Bovaro de bal. Leś rent richting de bal. Leś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - TKS Tomasovia 0:8

68e minuut.
Lerond bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninger verovert de bal door een tackle van achteren. Brenninger met een sublieme pass. Malinovský rent richting de bal. Malinovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Brenninger rent richting de bal. Leś rent richting de bal. Leś passt de bal zonder na te denken. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Arues kan de bal niet met de borst controleren. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea passt de bal in één keer door. Malinovský rent richting de bal. Malinovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Medenica rent richting de bal. Helenek geeft een hoge lob. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský draait met de bal, schiet en ... Lászka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - TKS Tomasovia 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heroes11 91%, TKS Tomasovia 9%.
heroes11 - TKS Tomasovia 0:9