Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Tomasovia heroes11
N++ Tactiek 442
65% Balbezit 35%
10% Spel op eigen helft 90%
49 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 0
adequate Schieten tragic
very good Passen tragic
adequate Verdedigen tragic


4e minuut.
Inworp. Wybicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helenek geeft de bal voor. Malinovský rent richting de bal. Malinovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - heroes11 1:0

7e minuut.
Mincă met een harde bal richting middenveld. Karvar kopt de bal weg. Krakšķis heeft problemen om de bal te vangen. Malinovský verovert de bal door een tackle van achteren. Malinovský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gheţea is nu in balbezit. Gheţea passt de bal in één keer door. Krakšķis rent richting de bal. Malinovský verovert de bal door een tackle van achteren. Malinovský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gheţea passt de bal met de wreef. Karvar heeft problemen om de bal te vangen. Karvar met een sublieme pass. Malinovský rent richting de bal. Malinovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Leś kopt de bal weg. Malinovský rent richting de bal. Mincă rent richting de bal. Malinovský verovert de bal door een tackle van achteren. Malinovský haalt uit met een fantastische trap. Lerond verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Helenek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leś passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Malinovský de bal. Malinovský haalt uit met een fantastische trap. Lerond kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Wybicki heeft problemen om de bal te vangen. Wybicki passt de bal in één keer door. Daar is Leś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leś schiet op doel. Bovaro probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mincă trapt de bal weg. Daar is Nyquist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karvar met een sublieme pass. Daar is Leś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Leś passt de bal zonder na te denken. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský draait met de bal, schiet en ... Mincă probeert de bal aan de voet te houden. Lerond werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - heroes11 2:0

31e minuut.
Wybicki verovert de bal door een tackle van achteren. Wybicki met een sublieme pass. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - heroes11 3:0

34e minuut.
Karvar kopt de bal weg. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský passt de bal met de wreef. Leś is nu in balbezit. Leś schiet op doel. Lerond bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - heroes11 4:0

38e minuut.
Arues is nu in balbezit. Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Gheţea speelt de bal door. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lerond met een harde bal richting middenveld. Daar is Arues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leś verovert de bal door een tackle van achteren. Leś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bovaro geeft een lange en hoge pass. Malego kopt de bal weg. Nyquist kan de bal niet met de borst controleren. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă is nu in balbezit. Malinovský onderschept slim de pass. Malinovský schiet op doel. Lerond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - heroes11 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Tomasovia 12%, heroes11 88%.
TKS Tomasovia - heroes11 5:0

54e minuut.
Gheţea speelt de bal door. Klungelig pakt Malinovský de bal. Bovaro is nu in balbezit. Malinovský verovert de bal door een tackle van achteren. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Medenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Gheţea speelt de bal door. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gheţea is nu in balbezit. Gheţea passt de bal in één keer door. Malinovský heeft problemen om de bal te vangen. Malinovský draait met de bal, schiet en ... Lerond probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Krakšķis rent richting de bal. Malinovský verovert de bal door een tackle van achteren. Malinovský passt de bal zonder na te denken. Leś rent richting de bal. Leś schiet op doel. Lerond kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mincă heeft problemen om de bal te vangen. Malinovský rent richting de bal. Malinovský draait met de bal, schiet en ... Mincă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mincă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Karvar met de inworp. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský schiet op doel. Paal! Lerond werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - heroes11 6:0

78e minuut.
Karvar rent richting de bal. Karvar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krakšķis de bal. Malinovský rent richting de bal. Malinovský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gheţea is nu in balbezit. Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský haalt uit met een fantastische trap. Lerond maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Tomasovia 9%, heroes11 91%.
TKS Tomasovia - heroes11 6:0