Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIE(L)ANY 1981 heroes11
Tomi 4-4-2 Tactiek 442
66% Balbezit 34%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 0
good Schieten tragic
weak Passen tragic
weak Verdedigen tragic


2e minuut.
Chabatarovich speelt de bal door. Klungelig pakt Kwaśniewski de bal. Kwaśniewski met een sublieme pass. Čačić rent richting de bal. Čačić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rivarola is nu in balbezit. Čačić is nu in balbezit. Čačić passt de bal met de wreef. Kwaśniewski is nu in balbezit. Kwaśniewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lerond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Arues is nu in balbezit. Stoichkov rent richting de bal. Stoichkov passt de bal zonder na te denken. Čačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čačić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nyquist rent richting de bal. Rivarola verovert de bal door een tackle van achteren. Rivarola passt de bal zonder na te denken. Čačić rent richting de bal. Čačić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Arues rent richting de bal. Stoichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichkov passt de bal zonder na te denken. Čačić is nu in balbezit. Čačić haalt uit met een fantastische trap. Lerond verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIE(L)ANY 1981 - heroes11 1:0

29e minuut.
Arues is nu in balbezit. Kliś onderschept slim de pass. Kliś speelt de bal door. Čačić is nu in balbezit. Čačić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BIE(L)ANY 1981 - heroes11 2:0

32e minuut.
Stoichkov is nu in balbezit. Stoichkov passt de bal met de wreef. Čačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čačić haalt uit met een fantastische trap. Mincă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Băboiescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kwaśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krakšķis is nu in balbezit. Kwaśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BIE(L)ANY 1981 - heroes11 3:0

35e minuut.
Arues kopt de bal weg. Klungelig pakt Čačić de bal. Krakšķis rent richting de bal. Čačić verovert de bal door een tackle van achteren. Čačić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mincă trapt de bal weg. Daar is Kliś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čačić met een sublieme pass. Kwaśniewski rent richting de bal. Kwaśniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Stoichkov is nu in balbezit. Stoichkov passt de bal met de wreef. Kwaśniewski rent richting de bal. Kwaśniewski haalt uit met een fantastische trap. Bovaro probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIE(L)ANY 1981 24%, heroes11 76%.
BIE(L)ANY 1981 - heroes11 3:0

47e minuut.
Kwaśniewski passt de bal in één keer door. Čačić is nu in balbezit. Arues rent richting de bal. Čačić verovert de bal door een tackle van achteren. Čačić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Krakšķis rent richting de bal. Krakšķis geeft de bal voor. Czerkawski kopt de bal weg. Stoichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichkov passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Stoichkov de bal. Stoichkov speelt de bal door. Mincă is nu in balbezit. Čačić verovert de bal door een tackle van achteren. Čačić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BIE(L)ANY 1981 - heroes11 4:0

68e minuut.
Băboiescu is nu in balbezit. Băboiescu passt de bal in één keer door. Krakšķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čačić onderschept slim de pass. Čačić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIE(L)ANY 1981 - heroes11 5:0

76e minuut.
Stoichkov met een sublieme pass. Kwaśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bovaro ... Strafschop! Kwaśniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwaśniewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lerond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Chumilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabatarovich onderschept slim de pass. Chabatarovich passt de bal in één keer door. Kwaśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniewski passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Malego draait met de bal, schiet en ... Rivarola kopt de bal weg. Żółw heeft problemen om de bal te vangen. Malego is nu in balbezit. Malego haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Krakšķis heeft problemen om de bal te vangen. Čačić verovert de bal door een tackle van achteren. Čačić passt de bal met de wreef. Daar is Kwaśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaśniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIE(L)ANY 1981 29%, heroes11 71%.
BIE(L)ANY 1981 - heroes11 5:0