Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS `FREGATA` Zarzęcin FC wy1mag1nowani
nowa mir Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
13% Spel op eigen helft 87%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 31.2
goed Schieten matig
solide Passen zwak
solide Verdedigen matig


10e minuut.
Zaszalej rent richting de bal. Siekiera onderschept slim de pass. Siekiera speelt de bal door. Bjetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjetić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `FREGATA` Zarzęcin - FC wy1mag1nowani 1:0

12e minuut.
Chirmuş verovert de bal door een tackle van achteren. Chirmuş geeft de bal voor. Siekiera kopt de bal weg. Bjetić is nu in balbezit. Bjetić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `FREGATA` Zarzęcin - FC wy1mag1nowani 2:0

23e minuut.
Rajzer is nu in balbezit. Bejdić onderschept slim de pass. Bejdić passt de bal met de wreef. Bjetić is nu in balbezit. Bjetić haalt uit met een fantastische trap. Valdivia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `FREGATA` Zarzęcin - FC wy1mag1nowani 3:0

28e minuut.
Bejdić met de inworp. Bánó is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Struś. Struś krijgt een gele kaart. Bánó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bejdić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Siekiera krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `FREGATA` Zarzęcin - FC wy1mag1nowani 4:0

30e minuut.
Bejdić passt de bal zonder na te denken. Bjetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjetić passt de bal met de wreef. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Garus geeft een hoge lob. Inworp. Margheritti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bejdić geeft een lange en hoge pass. Valdivia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bjetić rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bejdić zal de hoekschop nemen. Bjetić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vihantola met een harde bal richting middenveld. Bejdić probeert naar een medespeler te passen. Chirmuş heeft problemen om de bal te vangen. Chirmuş geeft een hoge lob. Bjetić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS `FREGATA` Zarzęcin 13%, FC wy1mag1nowani 87%.
KS `FREGATA` Zarzęcin - FC wy1mag1nowani 4:0

51e minuut.
Bánó met een sublieme pass. Klungelig pakt Chirmuş de bal. Chirmuş passt de bal in één keer door. Bjetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjetić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Margheritti probeert naar een medespeler te passen. Bejdić is nu in balbezit. Bejdić probeert naar een medespeler te passen. Bjetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjetić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS `FREGATA` Zarzęcin - FC wy1mag1nowani 5:0

64e minuut.
Bejdić heeft problemen om de bal te vangen. Bejdić geeft een hoge lob. Bilewicz controleert de bal met de borst. Bjetić rent richting de bal. Bjetić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Valdivia trapt de bal weg. Bejdić kopt de bal weg. Bjetić is nu in balbezit. Bjetić haalt uit met een fantastische trap. Valdivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `FREGATA` Zarzęcin - FC wy1mag1nowani 6:0

68e minuut.
Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó verovert de bal door een tackle van achteren. Bánó geeft een hoge lob. Bjetić rent richting de bal. Bjetić draait met de bal, schiet en ... Valdivia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `FREGATA` Zarzęcin - FC wy1mag1nowani 7:0

70e minuut.
Pyk komt het veld opgelopen. Gomułka komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bánó rent richting de bal. Bánó speelt de bal door. Bejdić geeft een lange en hoge pass. Bjetić rent richting de bal. Bjetić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `FREGATA` Zarzęcin - FC wy1mag1nowani 8:0

75e minuut.
Somlyódy passt de bal in één keer door. Psikuta is nu in balbezit. Psikuta speelt de bal door. Bjetić rent richting de bal. Bjetić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gomułka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bejdić met de inworp. Bjetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjetić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Bánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó geeft een hoge lob. Vihantola kopt de bal weg. Bjetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjetić haalt uit met een fantastische trap. Valdivia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS `FREGATA` Zarzęcin - FC wy1mag1nowani 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS `FREGATA` Zarzęcin 14%, FC wy1mag1nowani 86%.
KS `FREGATA` Zarzęcin - FC wy1mag1nowani 9:0