Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Poręba GlobZ Team
Normal Tactiek Globulos (off)
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 31.2
zwak Schieten zwak
zwak Passen solide
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Blanco speelt de bal door. Klungelig pakt Ryndak de bal. Ryndak schiet op doel. Kornalewicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Poręba - GlobZ Team 0:1

10e minuut.
Ryndak speelt de bal door. Pergande heeft problemen om de bal te vangen. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak draait met de bal, schiet en ... Janoszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Poręba - GlobZ Team 0:2

12e minuut.
Niittyvirta met een sublieme pass. Ryndak speelt de bal door. Pergande rent richting de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ... Janoszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Małaszuk met een sublieme pass. Pergande is nu in balbezit. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak schiet op doel. Staruchowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rietveld neemt de hoekschop. Pergande springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sakrajecki probeert naar een medespeler te passen. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak met een sublieme pass. Pergande is nu in balbezit. Pergande draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Małaszuk speelt de bal door. Blanco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ryszawa. Ryszawa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Poręba 70%, GlobZ Team 30%.
Ks Poręba - GlobZ Team 0:2

48e minuut.
Niittyvirta passt de bal met de wreef. Rietveld rent richting de bal. Rietveld passt de bal zonder na te denken. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Poręba - GlobZ Team 0:3

51e minuut.
Małaszuk speelt de bal door. Pergande is nu in balbezit. Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande onderschept slim de pass. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ryndak is nu in balbezit. Pergande is nu in balbezit. Ryndak is nu in balbezit. Pergande rent richting de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Smaczny probeert de bal met de borst te controleren. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pergande de bal. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Poręba - GlobZ Team 0:4

64e minuut.
Małaszuk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Niittyvirta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niittyvirta probeert naar een medespeler te passen. Pergande rent richting de bal. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak passt de bal zonder na te denken. Pergande is nu in balbezit. Ryndak rent richting de bal. Ryndak schiet op doel. Janoszka bokst de bal weg.

82e minuut.
Ryndak passt de bal met de wreef. Blanco speelt de bal door. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Poręba 88%, GlobZ Team 12%.
Ks Poręba - GlobZ Team 0:4