Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GlobZ Team Ks Poręba
Globulos (off) Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
goed Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Rietveld geeft een hoge lob. Klungelig pakt Materski de bal. Pergande is nu in balbezit. Pergande schiet op doel. Janoszka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Ks Poręba 1:0

11e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco passt de bal in één keer door. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Ks Poręba 2:0

12e minuut.
Ryndak met een sublieme pass. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Ks Poręba 3:0

14e minuut.
Staruchowicz geeft een lange en hoge pass. Vila kopt de bal weg. Daar is Ylinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaber is nu in balbezit. Szaber haalt uit met een fantastische trap. Mikucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Materski is nu in balbezit. Małaszuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Materski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Materski met een snel genomen vrije trap. Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras geeft een lange en hoge pass. Mikucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haras is nu in balbezit. Mikucki speelt de bal door. Małaszuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jerzak rent richting de bal. Jerzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ryndak de bal. Ryndak speelt de bal door. Pergande rent richting de bal. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GlobZ Team 31%, Ks Poręba 69%.
GlobZ Team - Ks Poręba 3:0

47e minuut.
Pergande rent richting de bal. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak passt de bal met de wreef. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerzak onderschept slim de pass. Jaskółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerzak rent richting de bal. Jerzak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Staruchowicz kopt de bal weg. Niittyvirta speelt de bal door. Daar is Staruchowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pergande rent richting de bal. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Rietveld met de inworp. Ryndak met een sublieme pass. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rietveld verovert de bal door een tackle van achteren. Rietveld speelt de bal door. Pergande rent richting de bal. Pergande haalt uit met een fantastische trap. Janoszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Smaczny onderschept slim de pass. Ryndak onderschept slim de pass. Ryndak passt de bal zonder na te denken. Niittyvirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittyvirta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Niittyvirta met een sublieme pass. Rietveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Rietveld speelt de bal door. Pergande rent richting de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Jerzak kopt de bal weg. Machaj heeft problemen om de bal te vangen. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskółka onderschept slim de pass. Jaskółka haalt uit met een fantastische trap. Mikucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Klungelig pakt Ylinen de bal. Ylinen geeft de bal voor. Ryndak speelt de bal door. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hałuszko met de inworp. Niittyvirta is nu in balbezit. Niittyvirta passt de bal in één keer door. Ryndak rent richting de bal. Ryndak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Materski heeft problemen om de bal te vangen. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk passt de bal in één keer door. Ryndak rent richting de bal. Ryndak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ryndak rent richting de bal. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Pergande rent richting de bal. Pergande haalt uit met een fantastische trap. Janoszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Ks Poręba 4:0

90e minuut.
Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak onderschept slim de pass. Ryndak met een sublieme pass. Pergande heeft problemen om de bal te vangen. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GlobZ Team 30%, Ks Poręba 70%.
GlobZ Team - Ks Poręba 4:0