Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academy Football Devils Diablowa Polona
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Bogdanowicz speelt de bal door. Koksa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zimnicki. Zimnicki krijgt een gele kaart. Koksa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Koksa kan niet meer verder spelen. Gołomp komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Gołomp probeert naar een medespeler te passen. Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaśko verovert de bal door een tackle van achteren. Jaśko haalt uit met een fantastische trap. Mejłun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Football Devils - Diablowa Polona 1:0

21e minuut.
Rekowski met een sublieme pass. Gralak kopt de bal weg. Burek heeft problemen om de bal te vangen. Jaśko is nu in balbezit. Jaśko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mejłun probeert naar een medespeler te passen. Zambrzycki kopt de bal weg. Buczacki kan de bal niet met de borst controleren. Kosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Duch met een sublieme pass. Jaśko is nu in balbezit. Tlaga verovert de bal door een tackle van achteren. Zimnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Zimnicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tlaga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kruczek met de inworp. Zimnicki rent richting de bal. Zimnicki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Football Devils - Diablowa Polona 2:0

37e minuut.
Zimnicki rent richting de bal. Kosiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zimnicki. Zimnicki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mejłun trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Romaniuk de bal. Kosiński rent richting de bal. Kosiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy Football Devils 46%, Diablowa Polona 54%.
Academy Football Devils - Diablowa Polona 2:0

75e minuut.
Gołomp speelt de bal door. Bogdanowicz probeert naar een medespeler te passen. Tlaga heeft problemen om de bal te vangen. Jaśko rent richting de bal. Jaśko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy Football Devils 37%, Diablowa Polona 63%.
Academy Football Devils - Diablowa Polona 2:0