Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokół Budki Piaseckie GlobZ Team
Normal Tactiek Globulos (off)
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 33.8
poor Schieten weak
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Machaj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cieśla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plewnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Plewnia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Ryndak met een sublieme pass. Rietveld rent richting de bal. Rietveld passt de bal met de wreef. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Niittyvirta kopt de bal weg. Pergande is nu in balbezit. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak haalt uit met een fantastische trap. Jackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ryndak is nu in balbezit. Ryndak passt de bal met de wreef. Rietveld controleert de bal met de borst. Rietveld geeft een hoge lob. Blanco kopt de bal weg. Jackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Budki Piaseckie 68%, GlobZ Team 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sokół Budki Piaseckie - GlobZ Team 0:0

49e minuut.
Dębiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande rent richting de bal. Dębiński verovert de bal door een tackle van achteren. Ryndak verovert de bal door een tackle van achteren. Ryndak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Budki Piaseckie - GlobZ Team 0:1

59e minuut.
Małaszuk rent richting de bal. Małaszuk passt de bal in één keer door. Ryndak is nu in balbezit. Pergande is nu in balbezit. Pergande draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco met een sublieme pass. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Pergande is nu in balbezit. Pergande draait met de bal, schiet en ... Jackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Budki Piaseckie - GlobZ Team 0:2

71e minuut.
Niittyvirta probeert naar een medespeler te passen. Rietveld controleert de bal met de borst. Gajtkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Gajtkowski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Małaszuk speelt de bal door. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande verovert de bal door een tackle van achteren. Pergande schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Niittyvirta passt de bal zonder na te denken. Ryndak rent richting de bal. Niittyvirta speelt de bal door. Blanco rent richting de bal. Blanco geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Budki Piaseckie 74%, GlobZ Team 26%.
Sokół Budki Piaseckie - GlobZ Team 0:2