Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GlobZ Team Torcida Dawson
Globulos (off) Tactiek dddd
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.1 gemiddelde waardering 28.2
poor Schieten average
adequate Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Ryndak is nu in balbezit. Ryndak passt de bal in één keer door. Pergande heeft problemen om de bal te vangen. Pergande draait met de bal, schiet en ... Czubała probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Torcida Dawson 1:0

12e minuut.
Ryndak rent richting de bal. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande haalt uit met een fantastische trap. Szaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Torcida Dawson 2:0

14e minuut.
Ryndak rent richting de bal. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Rietveld met een sublieme pass. Pergande rent richting de bal. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Torcida Dawson 3:0

18e minuut.
Niittyvirta passt de bal zonder na te denken. Rietveld is nu in balbezit. Rietveld passt de bal in één keer door. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Torcida Dawson 4:0

20e minuut.
Kłodkowski geeft de bal voor. Montwiłł rent richting de bal. Małaszuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Małaszuk krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Mikucki met een harde bal richting middenveld. Rietveld kopt de bal weg. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Semrau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziel is nu in balbezit. Ziel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vila de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Semrau geeft een hoge lob. La Ling kopt de bal weg. Vila is nu in balbezit. Ziel onderschept slim de pass. Ziel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Małaszuk passt de bal zonder na te denken. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak met een sublieme pass. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande schiet op doel. Szaj bokst de bal weg.

44e minuut.
Lisowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lisowicz geeft de bal voor. Montwiłł kopt de bal weg. Ziel is nu in balbezit. Ziel geeft een hoge lob. Mikucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GlobZ Team 49%, Torcida Dawson 51%.
GlobZ Team - Torcida Dawson 4:0

52e minuut.
Gnatkowski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ylinen met de inworp. Blanco rent richting de bal. Blanco geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Lisowicz geeft een hoge lob. Inworp. Semrau met de inworp. Ziel heeft problemen om de bal te vangen. Ziel haalt uit met een fantastische trap. Mikucki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Torcida Dawson 4:1

56e minuut.
Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz geeft de bal voor. Irrazabal probeert de bal aan de voet te houden. Pergande is nu in balbezit. Pergande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Torcida Dawson 5:1

61e minuut.
Rietveld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryndak speelt de bal door. Pergande is nu in balbezit. Pergande haalt uit met een fantastische trap. Szaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gnatkowski rent richting de bal. Małaszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Małaszuk probeert naar een medespeler te passen. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lubański komt het veld opgelopen. Mitruś komt het veld opgelopen. Volkaner komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ylinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński met een sublieme pass. Volkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkaner schiet op doel. Mikucki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Torcida Dawson 5:2

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanco met een snelle inworp. Ryndak rent richting de bal. Ryndak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Plāte de bal onder controle te krijgen. Szaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Plāte is nu in balbezit. Ryndak onderschept slim de pass. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Torcida Dawson 6:2

89e minuut.
Semrau passt de bal in één keer door. Małaszuk probeert naar een medespeler te passen. Ryndak met een sublieme pass. Klungelig pakt Pergande de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GlobZ Team 37%, Torcida Dawson 63%.
GlobZ Team - Torcida Dawson 6:2