Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szaumaTEAM Ks Poręba
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 22.5
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Klungelig pakt Salbert de bal. Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaczny probeert naar een medespeler te passen. Jaskółka is nu in balbezit. Jaskółka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jaskółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskółka schiet op doel. Ględała kopt de bal weg. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hałuszko geeft een hoge lob. Lerch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Materski. Lerch wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lerch kan niet meer verder spelen. Stróżyk komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Bryl geeft de bal voor. Klungelig pakt Bąchorek de bal. Smaczny begaat een overtreding. Smaczny krijgt een gele kaart. Bąchorek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bąchorek kan niet meer verder spelen. Drewicz komt het veld opgelopen. Bryl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Staruchowicz heeft problemen om de bal te vangen. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Salbert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ryszawa is nu in balbezit. Materski rent richting de bal. Stróżyk begaat een overtreding. Stróżyk krijgt een gele kaart. Materski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Materski met een snel genomen vrije trap. Maciocha heeft problemen om de bal te vangen. Jaskółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskółka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szaber neemt de hoekschop. Jerzak heeft problemen om de bal te vangen. Jaskółka rent richting de bal. Jaskółka draait met de bal, schiet en ... Wojno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Stróżyk onderschept slim de pass. Kaclerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Materski probeert naar een medespeler te passen. Jaskółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskółka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szaumaTEAM 54%, Ks Poręba 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
szaumaTEAM - Ks Poręba 0:0

61e minuut.
Hałuszko is nu in balbezit. Hałuszko passt de bal met de wreef. Bryl is nu in balbezit. Jaskółka verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskółka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sakrajecki met een snelle inworp. Jerzak rent richting de bal. Kaclerowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jerzak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jerzak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
szaumaTEAM - Ks Poręba 0:1

87e minuut.
Kaclerowicz rent richting de bal. Kaclerowicz met een sublieme pass. Bryl rent richting de bal. Jaskółka verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskółka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wojno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Maciocha de bal onder controle te krijgen. Szaber is nu in balbezit. Szaber haalt uit met een fantastische trap. Wojno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szaumaTEAM 65%, Ks Poręba 35%.
szaumaTEAM - Ks Poręba 0:1