Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academy Football Devils adus4321
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


22e minuut.
Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypkamito heeft problemen om de bal te vangen. Rypkamito speelt de bal door. Kajdana is nu in balbezit. Kajdana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gościewicz geeft een hoge lob. Buczacki heeft problemen om de bal te vangen. Duch rent richting de bal. Kajdana rent richting de bal. Kajdana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sulewski passt de bal zonder na te denken. Solnica is nu in balbezit. Kajdana onderschept slim de pass. Kajdana haalt uit met een fantastische trap. Chyła probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Football Devils - adus4321 0:1

36e minuut.
Dubas passt de bal zonder na te denken. Romaniuk rent richting de bal. Kajdana verovert de bal door een tackle van achteren. Kajdana draait met de bal, schiet en ... Rekowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Football Devils - adus4321 0:2

38e minuut.
Buczacki rent richting de bal. Rypkamito onderschept slim de pass. Rypkamito passt de bal met de wreef. Sulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulewski draait met de bal, schiet en ... Rekowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy Football Devils 72%, adus4321 28%.
Academy Football Devils - adus4321 0:2

48e minuut.
Solnica onderschept slim de pass. Solnica probeert naar een medespeler te passen. Jaśko is nu in balbezit. Jaśko haalt uit met een fantastische trap. Szulakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Football Devils - adus4321 1:2

50e minuut.
Gościewicz rent richting de bal. Gościewicz geeft een lange en hoge pass. Kajdana rent richting de bal. Sulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Wrzosek de bal. Kopciński rent richting de bal. Kopciński passt de bal zonder na te denken. Jaśko rent richting de bal. Jaśko schiet op doel. Szulakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Dubas rent richting de bal. Dubas passt de bal zonder na te denken. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulewski onderschept slim de pass. Sulewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rekowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Duch is nu in balbezit. Sulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajdana is nu in balbezit. Sulewski rent richting de bal. Sulewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rekowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Gościewicz met een sublieme pass. Inworp. Solnica met een snelle inworp. Kruczek geeft een lange en hoge pass. Gralak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kruczek is nu in balbezit. Kruczek geeft de bal voor. Rypkamito kopt de bal weg. Kajdana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajdana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Football Devils - adus4321 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy Football Devils 52%, adus4321 48%.
Academy Football Devils - adus4321 1:3