Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szaumaTEAM GlobZ Team
Normal Tactiek Globulos (off)
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 29.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Klungelig pakt Niittyvirta de bal. Niittyvirta speelt de bal door. Pergande rent richting de bal. Pergande haalt uit met een fantastische trap. Maciocha probeert de bal aan de voet te houden. Wojno bokst de bal weg. Paal!

22e minuut.
Ryndak is nu in balbezit. Ryndak passt de bal in één keer door. Kaclerowicz is nu in balbezit. Pergande onderschept slim de pass. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doeltrap. Wojno met een harde bal richting middenveld. Małaszuk kopt de bal weg. Pergande rent richting de bal. Pergande schiet op doel. Wojno bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rietveld probeert naar een medespeler te passen. Ryndak heeft problemen om de bal te vangen. Ryndak passt de bal zonder na te denken. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lisowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klempa met de inworp. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Salbert geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ryndak met een sublieme pass. Klungelig pakt Pergande de bal. Małaszuk is nu in balbezit. Pergande is nu in balbezit. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Małaszuk is nu in balbezit. Małaszuk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lerch de bal. Pergande rent richting de bal. Pergande schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szaumaTEAM 84%, GlobZ Team 16%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
szaumaTEAM - GlobZ Team 0:0

61e minuut.
Lisowicz geeft een lange en hoge pass. Rietveld rent richting de bal. Rietveld geeft een hoge lob. Pergande is nu in balbezit. Pergande draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ylinen kopt de bal weg. Małaszuk probeert de bal aan de voet te houden. Pergande rent richting de bal. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szaumaTEAM - GlobZ Team 0:1

80e minuut.
Lisowicz speelt de bal door. Daar is Pergande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaclerowicz rent richting de bal. Ryndak onderschept slim de pass. Ryndak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szaumaTEAM 77%, GlobZ Team 23%.
szaumaTEAM - GlobZ Team 0:1