Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Duńki Academy Football Devils
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Berezowski is nu in balbezit. Solnica probeert naar een medespeler te passen. Leśko is nu in balbezit. Kruczek onderschept slim de pass. Kruczek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bydłoń passt de bal zonder na te denken. Łuszczewski is nu in balbezit. Buczacki onderschept slim de pass. Berezowski verovert de bal door een tackle van achteren. Berezowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gralak controleert de bal met de borst. Fedak is nu in balbezit. Gralak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gralak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Duńki 40%, Academy Football Devils 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Duńki - Academy Football Devils 0:0

57e minuut.
Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimnicki onderschept slim de pass. Zimnicki passt de bal met de wreef. Jaśko rent richting de bal. Jaśko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kopczyk speelt de bal door. Łuszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łuszczewski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Łuszczewski kan niet meer verder spelen. Dec komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Duńki 60%, Academy Football Devils 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Duńki - Academy Football Devils 0:0