Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Duńki GlobZ Team
Normal Tactiek Globulos (off)
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 30.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Blanco speelt de bal door. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak passt de bal zonder na te denken. Pergande is nu in balbezit. Pergande haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Duńki - GlobZ Team 0:1

10e minuut.
Małaszuk speelt de bal door. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco passt de bal in één keer door. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Niittyvirta rent richting de bal. Niittyvirta passt de bal in één keer door. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak haalt uit met een fantastische trap. Kurek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Fedak kopt de bal weg. Małaszuk met een sublieme pass. Ryndak speelt de bal door. Pergande rent richting de bal. Pergande haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

17e minuut.
Klungelig pakt Majak de bal. Kurek met een sublieme pass. Ryndak kopt de bal weg. Pergande rent richting de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Blanco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ryndak de bal. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Duńki - GlobZ Team 0:2

33e minuut.
Rietveld geeft de bal voor. Leśko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pergande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rietveld geeft een lange en hoge pass. Pergande is nu in balbezit. Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak schiet op doel. Kurek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ryndak kan de bal niet met de borst controleren. Niittyvirta is nu in balbezit. Ryndak speelt de bal door. Pergande is nu in balbezit. Pergande schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Małaszuk met een sublieme pass. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak passt de bal zonder na te denken. Daar is Pergande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pergande haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Duńki - GlobZ Team 0:3

45e minuut.
Ryndak speelt de bal door. Rietveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Rietveld met een sublieme pass. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Duńki 91%, GlobZ Team 9%.
LKS Duńki - GlobZ Team 0:3

62e minuut.
Pergande kan de bal niet met de borst controleren. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak passt de bal zonder na te denken. Małaszuk is nu in balbezit. Małaszuk draait met de bal, schiet en ... Kurek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Rietveld met een sublieme pass. Ryndak heeft problemen om de bal te vangen. Ryndak met een sublieme pass. Pergande is nu in balbezit. Pergande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Duńki - GlobZ Team 0:4

77e minuut.
Niittyvirta probeert naar een medespeler te passen. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Pergande rent richting de bal. Majak verovert de bal door een tackle van achteren. Ryndak verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Duńki 65%, GlobZ Team 35%.
LKS Duńki - GlobZ Team 0:4