Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GlobZ Team LKS Duńki
Globulos (off) Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
28 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Ryndak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majak rent richting de bal. Ryndak verovert de bal door een tackle van achteren. Ryndak schiet op doel. Kurek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - LKS Duńki 1:0

4e minuut.
Małaszuk onderschept slim de pass. Małaszuk passt de bal met de wreef. Ryndak rent richting de bal. Ryndak draait met de bal, schiet en ... Barylewski probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Niittyvirta probeert naar een medespeler te passen. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk passt de bal met de wreef. Pergande is nu in balbezit. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Małaszuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Pergande de bal. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak draait met de bal, schiet en ... Kurek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Vila geeft een hoge lob. Leśko geeft een lange en hoge pass. Kopczyk kopt de bal weg. Łuszczewski rent richting de bal. Łuszczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kopczyk rent richting de bal. Kopczyk passt de bal zonder na te denken. Berezowski is nu in balbezit. Berezowski haalt uit met een fantastische trap. Mikucki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GlobZ Team - LKS Duńki 1:1

34e minuut.
Pergande verovert de bal door een tackle van achteren. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak passt de bal zonder na te denken. Daar is Pergande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pergande draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GlobZ Team 44%, LKS Duńki 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GlobZ Team - LKS Duńki 1:1

46e minuut.
Pergande onderschept slim de pass. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk passt de bal met de wreef. Ryndak rent richting de bal. Ryndak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Fedak is nu in balbezit. Małaszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Małaszuk passt de bal zonder na te denken. Pergande rent richting de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Małaszuk rent richting de bal. Fedak onderschept slim de pass. Fedak met een sublieme pass. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Blanco met een snelle inworp. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak passt de bal met de wreef. Pergande is nu in balbezit. Pergande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - LKS Duńki 2:1

57e minuut.
Rietveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Rietveld met een sublieme pass. Pergande is nu in balbezit. Pergande schiet op doel. Kurek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - LKS Duńki 3:1

73e minuut.
Doeltrap. Mikucki met een harde bal richting middenveld. Małaszuk probeert de bal aan de voet te houden. Berezowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - LKS Duńki 3:2

75e minuut.
Małaszuk onderschept slim de pass. Małaszuk probeert naar een medespeler te passen. Blanco speelt de bal door. Pergande is nu in balbezit. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Niittyvirta rent richting de bal. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak passt de bal in één keer door. Pergande is nu in balbezit. Pergande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - LKS Duńki 4:2

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Pergande de bal onder controle te krijgen. Łaszcz rent richting de bal. Niittyvirta verovert de bal door een tackle van achteren. Ryndak rent richting de bal. Ryndak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Niittyvirta kopt de bal weg. Fedak heeft problemen om de bal te vangen. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pergande de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Daar is Fedak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk passt de bal met de wreef. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Małaszuk heeft problemen om de bal te vangen. Ryndak rent richting de bal. Ryndak passt de bal zonder na te denken. Pergande is nu in balbezit. Pergande schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - LKS Duńki 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GlobZ Team 32%, LKS Duńki 68%.
GlobZ Team - LKS Duńki 5:2