Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Poręba LKS Duńki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Ryszawa is nu in balbezit. Jerzak rent richting de bal. Jerzak met een sublieme pass. Jaskółka rent richting de bal. Jaskółka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Łaszcz is nu in balbezit. Szaber verovert de bal door een tackle van achteren. Szaber probeert naar een medespeler te passen. Jaskółka rent richting de bal. Jaskółka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ryszawa met de inworp. Jerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerzak met een sublieme pass. Jaskółka is nu in balbezit. Jaskółka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jerzak passt de bal zonder na te denken. Materski is nu in balbezit. Berezowski maakt een afschuwelijke overtreding. Berezowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Poręba 51%, LKS Duńki 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Poręba - LKS Duńki 0:0

48e minuut.
Daar is Fedak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerzak passt de bal in één keer door. Jaskółka is nu in balbezit. Jaskółka haalt uit met een fantastische trap. Kurek bokst de bal weg.

48e minuut.
Barylewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haras met de inworp. Jerzak rent richting de bal. Jerzak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Fedak is nu in balbezit. Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaczny passt de bal zonder na te denken. Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras geeft een hoge lob. Kurek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Staruchowicz is nu in balbezit. Dec onderschept slim de pass. Smaczny is nu in balbezit. Dec onderschept slim de pass. Dec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Poręba - LKS Duńki 0:1

61e minuut.
Łaszcz rent richting de bal. Smaczny onderschept slim de pass. Smaczny probeert naar een medespeler te passen. Jaskółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskółka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Poręba - LKS Duńki 1:1

68e minuut.
Łaszcz heeft problemen om de bal te vangen. Materski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łaszcz. Łaszcz krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Majak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majak geeft een lange en hoge pass. Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaczny passt de bal zonder na te denken. Materski geeft een lange en hoge pass. Kurek bokst de bal weg.

83e minuut.
Haras is nu in balbezit. Bydłoń onderschept slim de pass. Bydłoń geeft de bal voor. Materski kopt de bal weg. Szaber geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Poręba 37%, LKS Duńki 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Poręba - LKS Duńki 1:1