Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GlobZ Team adus4321
Globulos (off) Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten slecht
solide Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Rietveld met een snelle inworp. Ryndak rent richting de bal. Ryndak passt de bal in één keer door. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - adus4321 1:0

5e minuut.
Szulakowski probeert naar een medespeler te passen. Niittyvirta kopt de bal weg. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Szewczyk de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - adus4321 2:0

8e minuut.
Ryndak is nu in balbezit. Ryndak speelt de bal door. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak draait met de bal, schiet en ... Szulakowski bokst de bal weg.

10e minuut.
Rietveld rent richting de bal. Rietveld passt de bal zonder na te denken. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Pergande is nu in balbezit. Pergande draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Pergande de bal onder controle te krijgen. Rietveld is nu in balbezit. Rietveld geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pergande de bal. Pergande haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubas is nu in balbezit. Pergande is nu in balbezit. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - adus4321 3:0

16e minuut.
Golański geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanco met de inworp. Ryndak rent richting de bal. Ryndak schiet op doel. Szulakowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - adus4321 4:0

18e minuut.
Blanco met een snelle inworp. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak passt de bal in één keer door. Pergande is nu in balbezit. Pergande draait met de bal, schiet en ... Szulakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

29e minuut.
Golański is nu in balbezit. Golański passt de bal zonder na te denken. Małaszuk speelt de bal door. Ryndak rent richting de bal. Ryndak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - adus4321 5:0

41e minuut.
Dubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak onderschept slim de pass. Pergande is nu in balbezit. Ryndak rent richting de bal. Ryndak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GlobZ Team 26%, adus4321 74%.
GlobZ Team - adus4321 5:0

49e minuut.
Golański is nu in balbezit. Golański geeft de bal voor. Inworp. Blanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryndak geeft een lange en hoge pass. Szulakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Lisowicz kopt de bal weg. Blanco geeft een hoge lob. Kajzerka heeft problemen om de bal te vangen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft een hoge lob. Szulakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Niittyvirta verovert de bal door een tackle van achteren. Niittyvirta geeft de bal voor. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ... Szulakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - adus4321 6:0

64e minuut.
Niittyvirta speelt de bal door. Ryndak rent richting de bal. Ryndak met een sublieme pass. Pergande rent richting de bal. Pergande schiet op doel. Szulakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Golański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryndak rent richting de bal. Ryndak draait met de bal, schiet en ... Szulakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Golański de bal. Ryndak verovert de bal door een tackle van achteren. Ryndak speelt de bal door. Pergande rent richting de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Małaszuk met een sublieme pass. Rypkamito rent richting de bal. Machaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Machaj krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Kajzerka de bal onder controle te krijgen. Wrzosek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Małaszuk. Małaszuk krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Rietveld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryndak rent richting de bal. Ryndak passt de bal in één keer door. Pergande rent richting de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Niittyvirta passt de bal met de wreef. Rietveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Rietveld passt de bal met de wreef. Pergande rent richting de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ... Szulakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - adus4321 7:0

82e minuut.
Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ryndak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryndak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Golański de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - adus4321 8:0

88e minuut.
Niittyvirta passt de bal in één keer door. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Pergande is nu in balbezit. Pergande draait met de bal, schiet en ... Golański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Ylinen is nu in balbezit. Ylinen geeft een hoge lob. Inworp. Kajzerka met de inworp. Rypkamito geeft een lange en hoge pass. Mikucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GlobZ Team 36%, adus4321 64%.
GlobZ Team - adus4321 8:0