Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adus4321 GlobZ Team
Normal Tactiek Globulos (off)
39% Balbezit 61%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 27.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Rypkamito probeert naar een medespeler te passen. Niittyvirta heeft problemen om de bal te vangen. Niittyvirta passt de bal in één keer door. Pergande rent richting de bal. Pergande schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pergande heeft problemen om de bal te vangen. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak passt de bal zonder na te denken. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adus4321 - GlobZ Team 0:1

23e minuut.
Szewczyk is nu in balbezit. Szewczyk geeft een hoge lob. Niittyvirta kopt de bal weg. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adus4321 - GlobZ Team 0:2

29e minuut.
Rietveld is nu in balbezit. Rietveld speelt de bal door. Pergande is nu in balbezit. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sulewski onderschept slim de pass. Sulewski passt de bal zonder na te denken. Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajdana onderschept slim de pass. Kajdana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lisowicz is nu in balbezit. Kaczmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarski haalt uit met een fantastische trap. Rypkamito is nu in balbezit. Rypkamito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rietveld probeert naar een medespeler te passen. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak passt de bal zonder na te denken. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
adus4321 - GlobZ Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adus4321 62%, GlobZ Team 38%.
adus4321 - GlobZ Team 0:3

48e minuut.
Niittyvirta is nu in balbezit. Niittyvirta passt de bal in één keer door. Ryndak met een sublieme pass. Pergande is nu in balbezit. Pergande draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ryndak is nu in balbezit. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
adus4321 - GlobZ Team 0:4

71e minuut.
Ryndak is nu in balbezit. Ryndak passt de bal met de wreef. Niittyvirta speelt de bal door. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rietveld probeert naar een medespeler te passen. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pergande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
adus4321 - GlobZ Team 0:5

87e minuut.
Rietveld is nu in balbezit. Rietveld probeert naar een medespeler te passen. Ryndak rent richting de bal. Ryndak schiet op doel. Szulakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adus4321 - GlobZ Team 0:6

89e minuut.
Blanco geeft de bal voor. Niittyvirta is nu in balbezit. Niittyvirta passt de bal zonder na te denken. Pergande heeft problemen om de bal te vangen. Pergande schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adus4321 66%, GlobZ Team 34%.
adus4321 - GlobZ Team 0:6