Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Duńki Sokół Budki Piaseckie
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Gajtkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Prusek rent richting de bal. Prusek passt de bal met de wreef. Próchniak rent richting de bal. Próchniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Majak geeft een lange en hoge pass. Biniaś heeft problemen om de bal te vangen. Dębiński is nu in balbezit. Biniaś onderschept slim de pass. Biniaś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Duńki - Sokół Budki Piaseckie 1:0

16e minuut.
Bydłoń met de inworp. Łaszcz rent richting de bal. Prusek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prusek krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Plewnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Plewnia passt de bal zonder na te denken. Majak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak verovert de bal door een tackle van achteren. Próchniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Duńki - Sokół Budki Piaseckie 1:1

37e minuut.
Koczko rent richting de bal. Górniak onderschept slim de pass. Górniak passt de bal zonder na te denken. Biniaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Duńki 57%, Sokół Budki Piaseckie 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Duńki - Sokół Budki Piaseckie 1:1

51e minuut.
Ścisłowski is nu in balbezit. Ścisłowski met een sublieme pass. Prusek is nu in balbezit. Biniaś verovert de bal door een tackle van achteren. Biniaś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Duńki - Sokół Budki Piaseckie 2:1

55e minuut.
Leśko geeft de bal voor. Klungelig pakt Dec de bal. Dębiński rent richting de bal. Biniaś verovert de bal door een tackle van achteren. Biniaś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Plewnia met een sublieme pass. Próchniak is nu in balbezit. Majak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak verovert de bal door een tackle van achteren. Próchniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Duńki - Sokół Budki Piaseckie 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Duńki 45%, Sokół Budki Piaseckie 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Duńki - Sokół Budki Piaseckie 2:2