Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokół Budki Piaseckie LKS Duńki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


38e minuut.
Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Drąg is nu in balbezit. Drąg draait met de bal, schiet en ... Majak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Budki Piaseckie - LKS Duńki 1:0

40e minuut.
Leśko geeft de bal voor. Inworp. Drąg met de inworp. Plewnia is nu in balbezit. Plewnia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Łaszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszcz geeft een hoge lob. Bydłoń heeft problemen om de bal te vangen. Cieśla rent richting de bal. Cieśla draait met de bal, schiet en ... Kurek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Budki Piaseckie 47%, LKS Duńki 53%.
Sokół Budki Piaseckie - LKS Duńki 1:0

49e minuut.
Daar is Próchniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plewnia rent richting de bal. Plewnia passt de bal met de wreef. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak haalt uit met een fantastische trap. Kurek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Próchniak probeert de bal met de borst te controleren. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski geeft een lange en hoge pass. Kopczyk rent richting de bal. Kopczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Łaszcz de bal. Ścisłowski rent richting de bal. Ścisłowski passt de bal zonder na te denken. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Budki Piaseckie 43%, LKS Duńki 57%.
Sokół Budki Piaseckie - LKS Duńki 1:0