Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diablowa Polona GlobZ Team
Normal Tactiek Globulos (off)
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 31.2
poor Schieten weak
poor Passen good
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Burzyński is nu in balbezit. Burzyński speelt de bal door. Pergande is nu in balbezit. Pergande schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rietveld speelt de bal door. Burzyński is nu in balbezit. Burzyński passt de bal zonder na te denken. Pergande rent richting de bal. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Burzyński speelt de bal door. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande schiet op doel. Koksa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablowa Polona - GlobZ Team 0:1

23e minuut.
Burzyński passt de bal met de wreef. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak passt de bal zonder na te denken. Pergande rent richting de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablowa Polona - GlobZ Team 0:2

28e minuut.
Pergande rent richting de bal. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak schiet op doel. Koksa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablowa Polona - GlobZ Team 0:3

34e minuut.
Mejłun trapt de bal weg. Blanco kopt de bal weg. Daar is Burek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Niittyvirta rent richting de bal. Rietveld rent richting de bal. Rietveld met een sublieme pass. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablowa Polona 67%, GlobZ Team 33%.
Diablowa Polona - GlobZ Team 0:3

50e minuut.
Blanco met de inworp. Burzyński rent richting de bal. Burzyński passt de bal in één keer door. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak schiet op doel. Paal! Maziarz probeert de bal aan de voet te houden. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak schiet op doel. Mejłun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Niittyvirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittyvirta geeft de bal voor. Ryndak kan de bal niet met de borst controleren. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diablowa Polona - GlobZ Team 0:4

62e minuut.
Ryndak met een sublieme pass. Blanco is nu in balbezit. Blanco speelt de bal door. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablowa Polona - GlobZ Team 0:5

65e minuut.
Blanco geeft de bal voor. Niittyvirta rent richting de bal. Niittyvirta passt de bal in één keer door. Pergande rent richting de bal. Pergande haalt uit met een fantastische trap. Mejłun bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablowa Polona - GlobZ Team 0:6

71e minuut.
Ryndak passt de bal in één keer door. Niittyvirta rent richting de bal. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mejłun met een harde bal richting middenveld. Weigelt controleert de bal met de borst. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Niittyvirta passt de bal in één keer door. Ryndak rent richting de bal. Ryndak passt de bal zonder na te denken. Pergande rent richting de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablowa Polona 84%, GlobZ Team 16%.
Diablowa Polona - GlobZ Team 0:6