Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GlobZ Team Diablowa Polona
Globulos (off) Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
30 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
adequate Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak passt de bal met de wreef. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... Mejłun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Tlaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Diablowa Polona 1:0

8e minuut.
Rietveld is nu in balbezit. Rietveld passt de bal zonder na te denken. Pergande heeft problemen om de bal te vangen. Ryndak rent richting de bal. Ryndak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Koksa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak passt de bal met de wreef. Pergande is nu in balbezit. Pergande haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Ryndak is nu in balbezit. Ryndak passt de bal in één keer door. Burzyński met een sublieme pass. Pergande rent richting de bal. Pergande haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Bogdanowicz geeft de bal voor. Inworp. Rietveld met de inworp. Ryndak rent richting de bal. Ryndak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogdanowicz met een snelle inworp. Lisowicz heeft problemen om de bal te vangen. Didyk rent richting de bal. Didyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Niittyvirta passt de bal zonder na te denken. Burzyński is nu in balbezit. Burzyński met een sublieme pass. Pergande is nu in balbezit. Pergande schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak passt de bal zonder na te denken. Pergande is nu in balbezit. Pergande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Diablowa Polona 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GlobZ Team 35%, Diablowa Polona 65%.
GlobZ Team - Diablowa Polona 2:0

48e minuut.
Burzyński met een sublieme pass. Pergande is nu in balbezit. Weigelt verovert de bal door een tackle van achteren. Burzyński onderschept slim de pass. Burzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Rietveld kopt de bal weg. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Pergande rent richting de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Blanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryndak speelt de bal door. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Diablowa Polona 3:0

59e minuut.
Niittyvirta passt de bal in één keer door. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak passt de bal in één keer door. Pergande rent richting de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Diablowa Polona 4:0

65e minuut.
Lisowicz geeft een lange en hoge pass. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Pergande rent richting de bal. Pergande schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tlaga de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Placykiewicz is nu in balbezit. Ylinen onderschept slim de pass. Ylinen met een sublieme pass. Kosiński rent richting de bal. Kosiński draait met de bal, schiet en ... Mikucki bokst de bal weg.

80e minuut.
Blanco met een snelle inworp. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Niittyvirta met een sublieme pass. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande schiet op doel. Mejłun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ryndak met een sublieme pass. Niittyvirta rent richting de bal. Ryndak rent richting de bal. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Buitenspel voor Kosiński. Goede buitenspelval van de verdediging. Burzyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pergande heeft problemen om de bal te vangen. Ryndak rent richting de bal. Ryndak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GlobZ Team 39%, Diablowa Polona 61%.
GlobZ Team - Diablowa Polona 4:0