Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diablowa Polona Ks Poręba
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weigelt. Haras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smaczny met een snel genomen vrije trap. Daar is Jaskółka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskółka schiet op doel. Tlaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szaber zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burek heeft problemen om de bal te vangen. Jaskółka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablowa Polona - Ks Poręba 0:1

20e minuut.
Weigelt met een sublieme pass. Zambrzycki is nu in balbezit. Zambrzycki speelt de bal door. Kosiński is nu in balbezit. Kosiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Gołomp is nu in balbezit. Jerzak onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maziarz. Maziarz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablowa Polona 55%, Ks Poręba 45%.
Diablowa Polona - Ks Poręba 0:1

46e minuut.
Kosiński rent richting de bal. Zambrzycki rent richting de bal. Jerzak onderschept slim de pass. Kosiński onderschept slim de pass. Kosiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Burek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haras met een snelle inworp. Jerzak is nu in balbezit. Jerzak geeft een hoge lob. Mejłun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaskółka rent richting de bal. Jaskółka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diablowa Polona - Ks Poręba 0:2

59e minuut.
Szaber speelt de bal door. Jerzak is nu in balbezit. Jerzak met een sublieme pass. Jaskółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskółka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablowa Polona - Ks Poręba 0:3

63e minuut.
Gołomp onderschept slim de pass. Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaczny probeert naar een medespeler te passen. Jaskółka is nu in balbezit. Jaskółka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołomp rent richting de bal. Gołomp passt de bal zonder na te denken. Kosiński rent richting de bal. Kosiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Smaczny passt de bal zonder na te denken. Weigelt is nu in balbezit. Jerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerzak geeft de bal voor. Klungelig pakt Tlaga de bal. Mejłun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskółka onderschept slim de pass. Jaskółka speelt de bal door. Jerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerzak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tlaga probeert naar een medespeler te passen. Gołomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołomp passt de bal met de wreef. Kosiński rent richting de bal. Kosiński draait met de bal, schiet en ... Janoszka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablowa Polona 59%, Ks Poręba 41%.
Diablowa Polona - Ks Poręba 0:3