Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GlobZ Team Academy Football Devils
Globulos (off) Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
solid Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Zimnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimnicki geeft de bal voor. Klungelig pakt Vila de bal. Jaśko rent richting de bal. Jaśko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ryndak speelt de bal door. Rietveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Rietveld met een sublieme pass. Ryndak rent richting de bal. Ryndak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Romaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Pergande kan de bal niet met de borst controleren. Ryndak rent richting de bal. Ryndak haalt uit met een fantastische trap. Rekowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Rietveld is nu in balbezit. Rietveld speelt de bal door. Chyła verovert de bal door een tackle van achteren. Małaszuk rent richting de bal. Małaszuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GlobZ Team 28%, Academy Football Devils 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GlobZ Team - Academy Football Devils 0:0

48e minuut.
Niittyvirta is nu in balbezit. Niittyvirta passt de bal zonder na te denken. Ryndak rent richting de bal. Pergande is nu in balbezit. Pergande schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rekowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Ryndak speelt de bal door. Małaszuk heeft problemen om de bal te vangen. Małaszuk passt de bal in één keer door. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Romaniuk heeft problemen om de bal te vangen. Ryndak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak passt de bal zonder na te denken. Pergande is nu in balbezit. Pergande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Academy Football Devils 1:0

59e minuut.
Ryndak is nu in balbezit. Ryndak passt de bal met de wreef. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande draait met de bal, schiet en ... Rekowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Inworp. Blanco met een snelle inworp. Ryndak met een sublieme pass. Daar is Pergande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GlobZ Team - Academy Football Devils 2:0

65e minuut.
Romaniuk geeft de bal voor. Jaśko is nu in balbezit. Machaj is nu in balbezit. Jaśko onderschept slim de pass. Jaśko haalt uit met een fantastische trap. Mikucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Małaszuk probeert naar een medespeler te passen. Ryndak probeert de bal met de borst te controleren. Duch is nu in balbezit. Niittyvirta is nu in balbezit. Niittyvirta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GlobZ Team 30%, Academy Football Devils 70%.
GlobZ Team - Academy Football Devils 2:0