Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OMG Hello Kitty
kuku2 Tactiek Karolinka
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39 gemiddelde waardering 34.2
goed Schieten matig
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


10e minuut.
Taisne rent richting de bal. Mielecki is nu in balbezit. Taisne probeert naar een medespeler te passen. Gică rent richting de bal. Gică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Taisne passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt van den Velden de bal. van den Velden passt de bal met de wreef. Mielecki is nu in balbezit. Mielecki haalt uit met een fantastische trap. Ritsos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Al-Makajid is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van den Velden neemt de hoekschop. Ritsos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Walid heeft problemen om de bal te vangen. Mielecki is nu in balbezit. Mielecki draait met de bal, schiet en ... Ritsos bokst de bal weg. Gică rent richting de bal. Gică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - Hello Kitty 1:0

35e minuut.
Bulthuis geeft de bal voor. Inworp. Sittmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taisne rent richting de bal. Taisne geeft een hoge lob. Ritsos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OMG 39%, Hello Kitty 61%.
OMG - Hello Kitty 1:0

50e minuut.
van den Velden speelt de bal door. Al-Makajid rent richting de bal. Gică verovert de bal door een tackle van achteren. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann geeft de bal voor. Ritsos bokst de bal weg. Mielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - Hello Kitty 2:0

53e minuut.
van den Velden verovert de bal door een tackle van achteren. van den Velden geeft de bal voor. Klungelig pakt Al-Makajid de bal. Gică is nu in balbezit. Gică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ritsos trapt de bal weg. Sittmann probeert naar een medespeler te passen. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - Hello Kitty 2:1

71e minuut.
Kontor geeft een hoge lob. Daar is Al-Makajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică draait met de bal, schiet en ... Ritsos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - Hello Kitty 3:1

73e minuut.
van den Velden passt de bal zonder na te denken. Taisne is nu in balbezit. Taisne passt de bal met de wreef. Daar is Gică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gică haalt uit met een fantastische trap. Ritsos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - Hello Kitty 4:1

83e minuut.
Sittmann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Walid de bal. Taisne geeft een hoge lob. Mielecki rent richting de bal. Mielecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Manojlovic de bal. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne passt de bal met de wreef. Gică is nu in balbezit. Gică draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Mielecki rent richting de bal. Mielecki met een sublieme pass. Gică is nu in balbezit. Gică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - Hello Kitty 5:1

89e minuut.
Taihao speelt de bal door. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OMG 37%, Hello Kitty 63%.
OMG - Hello Kitty 5:1
OMG