Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Stargard BKS Bochnia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Frontczek speelt de bal door. Daar is Ksiądzyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ksiądzyna passt de bal met de wreef. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ziobro geeft de bal voor. Synowiec is nu in balbezit. Dzieł begaat een overtreding. Dzieł krijgt een gele kaart. Synowiec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Ewiak rent richting de bal. Ewiak geeft een lange en hoge pass. Stemplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemplewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Masternak de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Dworak passt de bal met de wreef. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bydłoń onderschept slim de pass. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Stargard 52%, BKS Bochnia 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Stargard - BKS Bochnia 0:0

56e minuut.
Frontczek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rózga. Frontczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frontczek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Dworak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybszleger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dworak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Klungelig pakt Ziobro de bal. Ziobro geeft de bal voor. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna haalt uit met een fantastische trap. Pytlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Stargard - BKS Bochnia 1:0

84e minuut.
Rózga probeert naar een medespeler te passen. Frontczek geeft een hoge lob. Ksiądzyna kopt de bal weg. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Stargard 38%, BKS Bochnia 62%.
KP Stargard - BKS Bochnia 1:0