Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bialystok SK BTM Wrocław
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 20.7
redelijk Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Strzyżowski is nu in balbezit. Strzyżowski passt de bal met de wreef. Cieciera rent richting de bal. Cempel is nu in balbezit. Cempel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Białkowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bialystok SK - BTM Wrocław 1:0

10e minuut.
Cempel verovert de bal door een tackle van achteren. Cempel passt de bal zonder na te denken. Wahadło rent richting de bal. Wahadło haalt uit met een fantastische trap. Buława probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Durán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Skuza is nu in balbezit. Komor onderschept slim de pass. Komor probeert naar een medespeler te passen. Wahadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahadło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cempel probeert naar een medespeler te passen. Krynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krynicki probeert naar een medespeler te passen. Cieciera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Wypij verovert de bal door een tackle van achteren. Wypij met een sublieme pass. Cieciera rent richting de bal. Cieciera schiet op doel. Chrabąszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bialystok SK - BTM Wrocław 2:0

23e minuut.
Vach bereikt de bal nog maar net als eerste. Vach met een sublieme pass. Cempel probeert naar een medespeler te passen. Cieciera rent richting de bal. Cieciera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Stocki met een sublieme pass. Faiz rent richting de bal. Mijal maakt een afschuwelijke overtreding. Mijal krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cyniak rent richting de bal. Cempel verovert de bal door een tackle van achteren. Cempel probeert naar een medespeler te passen. Cieciera is nu in balbezit. Cieciera schiet op doel. Chrabąszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bialystok SK - BTM Wrocław 3:0

36e minuut.
Guguła controleert de bal met de borst. Cempel rent richting de bal. Cieciera rent richting de bal. Cieciera schiet op doel. Chrabąszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bialystok SK - BTM Wrocław 4:0

41e minuut.
Inworp. Cyniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komor met een sublieme pass. Wahadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahadło draait met de bal, schiet en ... Durán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bialystok SK 45%, BTM Wrocław 55%.
Bialystok SK - BTM Wrocław 4:0

47e minuut.
Krynicki geeft de bal voor. Cieciera krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Guguła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cempel is nu in balbezit. Cempel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Faiz verovert de bal door een tackle van achteren. Faiz geeft een lange en hoge pass. Vach rent richting de bal. Vach geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bialystok SK - BTM Wrocław 5:0

57e minuut.
Matyas met een snelle inworp. Faiz rent richting de bal. Faiz speelt de bal door. Wahadło rent richting de bal. Wahadło schiet op doel. Durán bokst de bal weg.

60e minuut.
Krynicki rent richting de bal. Krynicki speelt de bal door. Cempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cempel schiet op doel. Klungelig pakt Białkowski de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Skuza geeft een lange en hoge pass. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki passt de bal zonder na te denken. Wahadło rent richting de bal. Wahadło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bialystok SK - BTM Wrocław 5:1

80e minuut.
Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki passt de bal met de wreef. Vach probeert naar een medespeler te passen. Cieciera is nu in balbezit. Cieciera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Skuza geeft een lange en hoge pass. Cieciera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Białkowski. Białkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bialystok SK 48%, BTM Wrocław 52%.
Bialystok SK - BTM Wrocław 5:1