Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BTM Wrocław OMG
Normal Tactiek 3D
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 37
matig Schieten goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică passt de bal zonder na te denken. Mielecki rent richting de bal. Mielecki haalt uit met een fantastische trap. Chrabąszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BTM Wrocław - OMG 0:1

6e minuut.
Kiełkowski kopt de bal weg. Białkowski controleert de bal met de borst. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică schiet op doel. Chrabąszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BTM Wrocław - OMG 0:2

7e minuut.
Gică is nu in balbezit. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică rent richting de bal. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski passt de bal met de wreef. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielecki is nu in balbezit. Mielecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
van den Velden speelt de bal door. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski passt de bal zonder na te denken. Mielecki is nu in balbezit. Mielecki haalt uit met een fantastische trap. Chrabąszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gică rent richting de bal. Gică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BTM Wrocław - OMG 0:3

28e minuut.
Rathnau geeft de bal voor. Klungelig pakt Sittmann de bal. Gică is nu in balbezit. Gică schiet op doel. Na een snelle pass probeert Guguła de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Chrabąszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guguła met een sublieme pass. Klungelig pakt Chrabąszcz de bal. Gică is nu in balbezit. Gică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Chrabąszcz met een harde bal richting middenveld. Trochimiuk heeft problemen om de bal te vangen. Kiełkowski is nu in balbezit. Mielecki is nu in balbezit. Mielecki schiet op doel. Chrabąszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guguła onderschept slim de pass. Rupala heeft problemen om de bal te vangen. Białkowski rent richting de bal. Gică onderschept slim de pass. Gică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Várallyay probeert naar een medespeler te passen. Sittmann rent richting de bal. Sittmann geeft de bal voor. Gică is nu in balbezit. Gică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mielecki rent richting de bal. Mielecki schiet op doel. Chrabąszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BTM Wrocław - OMG 0:4

35e minuut.
Mielecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kiełkowski de bal. Kiełkowski passt de bal met de wreef. Mielecki is nu in balbezit. Mielecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
van den Velden passt de bal zonder na te denken. Daar is Kiełkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełkowski passt de bal in één keer door. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BTM Wrocław - OMG 0:5

44e minuut.
Mielecki rent richting de bal. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică rent richting de bal. Mielecki rent richting de bal. Mielecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BTM Wrocław - OMG 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BTM Wrocław 80%, OMG 20%.
BTM Wrocław - OMG 0:6

46e minuut.
Sittmann geeft de bal voor. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gică neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
BTM Wrocław - OMG 0:7

47e minuut.
van den Velden rent richting de bal. van den Velden geeft een lange en hoge pass. Mielecki is nu in balbezit. Mielecki geeft de bal voor. Gică maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BTM Wrocław - OMG 0:8

52e minuut.
Mielecki passt de bal in één keer door. Gică is nu in balbezit. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică is nu in balbezit. Gică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BTM Wrocław - OMG 0:9

57e minuut.
Gică onderschept slim de pass. Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mielecki de bal. Mielecki draait met de bal, schiet en ... Chrabąszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Cyniak rent richting de bal. Mielecki onderschept slim de pass. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski schiet op doel. Chrabąszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Soranno met een snelle inworp. Johns geeft de bal voor. Klungelig pakt Rupala de bal. van den Velden rent richting de bal. van den Velden geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Johns onderschept slim de pass. Johns geeft de bal voor. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BTM Wrocław - OMG 0:10

67e minuut.
Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guguła is nu in balbezit. Gică verovert de bal door een tackle van achteren. Gică schiet op doel. Chrabąszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BTM Wrocław - OMG 0:11

75e minuut.
Soranno passt de bal in één keer door. Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski passt de bal zonder na te denken. Gică is nu in balbezit. Gică haalt uit met een fantastische trap. Chrabąszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BTM Wrocław - OMG 0:12

88e minuut.
Sittmann passt de bal met de wreef. Mielecki is nu in balbezit. Mielecki passt de bal in één keer door. Gică is nu in balbezit. Gică haalt uit met een fantastische trap. Chrabąszcz bokst de bal weg.

90e minuut.
Rathnau passt de bal in één keer door. Johns bereikt de bal nog maar net als eerste. Johns passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kiełkowski de bal. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap. Chrabąszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BTM Wrocław - OMG 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BTM Wrocław 79%, OMG 21%.
BTM Wrocław - OMG 0:13
OMG